Pomoc OSM 🤔
-
@zaloguj99 Zgłoszę sprawę informatykom. To nie jest coś wyjątkowego, taki problem z brakiem dostępu do swojego grupowego forum ma/miało wielu menadżerów :ok_hand_tone2: Próbują to opanować, ale niestety nadal są błędy.
-
@Dovco_HandF said in Pomoc OSM:
dzięki =D -
-
@Dovco_HandF czyli wszystko jasne dlaczego nie mogłem, pozostaje zbierać ekipę, robić ligę grupową i składać podanie o wyższy poziom.
-
@ConanBarbarzynca Dokładnie tak :ok_hand_tone1:.
-
Jestem na forum
-
@Shadi32
Czemu tak długo? -
@Dovco_HandF jest jakiś problem techniczny? Od godziny serwe Kazimierz stoi, symulacje nie są prowadzone, jest także problem z aplikacją na androida , nie można wejść na OSM
-
w aplikacji wyświetla sie błąd 3000-0
-
tylko co z symulacjami które stoją? Mecze będą przesunięte?
-
-
@Byku-Duma-Warmii dzięki za wyjaśnienie, zaczekam do jutra może wszystko się poukłada
-
Rankingi krajowe gdzieniegdzie padły. Nasz polski ranking jest wyczyszczony i podobna sytuacja ma miejsce w innych czołowych nacjach OSM. Choćby Włochy, Turcja, Brazylia, Rumunia, Portugalia i jeszcze pare innych. Odzwierciedlenie ma to w rankingu narodów gdzie np Szwajcaria i Algieria pojawiły się w top 10
Czyli co? Pewnie w poniedziałek wszystko wróci do normy?
-
@Michal_ACM Zapewne. Takie to jest teraz OSM niestabilne ciągle w tej wersji 3.0. Należy liczyć, że z biegiem miesięcy/lat będzie lepiej .
-
- @Dovco_HandF Mam problem z edycją profilu/profilem, gdyż niby się zapisało. W praktyce się nic nie zapisało:
1.Przed zmianami
2. Po zmianach usunięciu motta oraz wpisaniu na początku jak widać"Damian" oraz zapisaniu"
3. Po wejściu do:edycji czy na profil nic się nie zapisało
Mógłbyś zgłosić to do poprawy?
- @Dovco_HandF Mam problem z edycją profilu/profilem, gdyż niby się zapisało. W praktyce się nic nie zapisało:
-
@Damiś27 Znam ten ból, dopiszę cię informatykom do listy - sam na niej jestem od dawna z tym samym problem :thumbsdown_tone3:.
-
@Damiś27 Znam ten ból, dopiszę cię informatykom do listy - sam na niej jestem od dawna z tym samym problem :thumbsdown_tone3:.
Kiedyś już dawno zgłaszałem, ale myślałem że już to poprawili i sprawdź czy jestem na tej liście. Oczywiście teraz lepiej wykonałem zgłoszenie problemu
-
@Damiś27 Jesteś zgłoszony 14 mar 2017. Teraz ponownie. Poza tobą: ja, Stefan Joptwojmać, Byku Duma Warmii i inne narodowości :ok_hand_tone1:.
-
@Damiś27 Jesteś zgłoszony 14 mar 2017. Teraz ponownie. Poza tobą: ja, @Stefan-Joptwojmać, @Byku-Duma-Warmii i inne narodowości :ok_hand_tone1:.
Ciekawe czy się doczekamy rozwiązania problemu: Czekamy już około 2 miesięcy