Pomoc OSM 🤔
-
Czy jest możliwość przedłużając ligę (zaznaczam, ligę z zamkniętym dostępem) aby automatycznie nie zapraszał managerów z obecnej ligi? Niby "do rozgrywek mogą przystąpić TYLKO grający zaproszeni przez Ciebie" a automatycznie zaprasza managerów z obecnej ligi.
-
@Wojtyn84
Mi się wydaję, że jak masz chyba ligę z zamkniętym dostępem to chyba nie wysyła zaproszeń do menedżerów z obecnej ligi, ale nie jestem pewny, jak uda mi się potwierdzić to dam znać :slight_smile:. -
@Mateusz-Wzorek-993 wystarczy że zaliczysz kilka osiągnięć Na początku gry darmowe monety można zebrać bardzo szybko.
-
@Byku-Duma-Warmii jestem na 100% pewny, że wysyła bo jak rano wysyłam zaproszenia to kilku managerów z poprzedniej ligi już jest. Chciałbym założyć kontynuację ligi z innymi managerami (np. Ligę grupową) ale będą tam inni. Jest możliwość założenia od początku ale to znowu kosztuje dwa razy więcej monet.
-
@Wojtyn84
Niestety, masz rację. Trudno w tej sytuacji znaleźć odpowiednie wyjście :(. -
Dlaczego się nie można zalogować poprzez aplikację osm wyskakuje mi ze nie połączone z netem a mam pakiet
-
@mateusz-wzorek-993
Nie tylko Ty masz taki błąd, sporo osób ma taki błąd, zapewne są wprowadzane jakieś aktualizacje. Wydaje mi się, że jutro wszystko powinno wrócić do normy :fingers_crossed:. -
DÅ‚ugo jeszcze z tÄ… aktualizacja ?
-
@mateusz-wzorek-993
To nie od nas zależy. -
Jeszcze jedno pytanie będzie może aplikacja tego forum ?
-
@mateusz-wzorek-993 Z aplikacji OSM już jest możliwość wejścia na forum: Ustawienia->Fora
-
@mihau1878 u mnie nie pokazuje sie "fora" mimo ze prowadzę aktualizację.wejść na forum mogę poprzez ustawienia -wsparcie .
-
@huzar-shakir ja wlasnie lubie ogladac... teraz to porazka jest
-
@daroo933
Nie wiem właśnie czy coś daje ta zmiana tempa na dole ekranu, mój brat ma podobnie właśnie z tą szybka piłką. -
@byku-duma-warmii już ok jest