Pomoc OSM 🤔
-
U mnie to wygląda w ten sposób:
-
@Stefan-Joptwojmać
Z tego co zauważyłem, na forum grupy mniej opcji jest dostępne, (np temat można usunąć jedynie jeśli nikt więcej w nim nie odpowie) to może się nie dać przypiąć tematu w dziale swojej grupy. -
jestem w jednej grupie.a według forum w dwóch:).zależy mi na rozwiązaniu sprawy jak najszybciej.podzięka.
-
@huzar-shakir No problemo, zgłaszamy gdzie trzeba - dzięki :thumbsup_tone1:.
-
@Dovco_HandF mam dokładnie ten sam problem co Huzar
-
@radek12_19 Ok :thumbsup_tone1:
-
no prawie bo jestem w PSG, na forum nowej grupy mam dostęp klikając w opcję poniżej wystąpienia z grupy, a na forum PW przez wejscie w Społeczność- Fora ![alt text](![image url](image url))
-
@radek12_19 Tak, to stary błąd, widać dalej go nie zlikwidowali :thumbsdown_tone3:
-
-
-
@radek12_19 Dzięki. Takie rzeczy dzieją się od razu po zmianie grupy... przez kilka nawet następnych dni.
-
@Dovco_HandF
A nie wystarczy się wylogować z forum i zalogować od nowa? -
@pimus1910 nie wystarczy.Robiłem to kilka razy.Nic,Zero.
-
@huzar-shakir Ale nie ze strony OSM wylogować, tylko ze strony nowego forum. Robiłeś? To zwykle pomagało.
-
@Dovco_HandF tak,aż tak głupi nie jestem.wylogowywałem się z forum.
-
@huzar-shakir Nikt nie twierdzi, że jesteś głupi. Po prostu do niedawna była jedna strona w OSM, teraz są dwie różne - zsynchronizowane :thumbsup_tone1:.
-
@Dovco_HandF Wiem.Wylogowałem się i tu i tu.
-
@huzar-shakir :thumbsup_tone1:
-
Przypomnie ktoś jak założyć ligę? Kiedyś już zakładałem(dobrze założyłem, ale nie pamiętam. Raz założyłem tak, że moderatorem był OSM, a nie ja)
Najlepiej jak ktoś będzie zakładał to przy okazy może zrobić screeny lub wycinki ekranu