Pomoc OSM 🤔
-
dzisiaj to samo: 10 min zajmuje logowanie i czekanie ponad minutę na każde kliknięcie, proszę o zgłoszenie - tak nie da się grać!!!
Zgadza się, niestety coś nowego wdrażają, mam dokładnie to samo i kilkaset tysięcy graczy wieczorami również nie lepiej. Jest to frustrujące. Ten stan rzeczy utrzyma się jeszcze kilka dni - potem ma być lepiej. Oby :ok_hand_tone1:.
-
@dovco_handf mogliby chociaż powiadomić graczy płacących niemałą kasę na tą grę - aha zapomniałem przecież, że GB olewa swoich klientów już od dawna.
W innych grach za prace konserwacyjne ludziom grającym za kasę dają w zamian co nieco.
GB nawet info nie sprzeda - ta komunikacja jest beznadziejna.Wyskakują okienka o jakiś bezsensownych promocjach typu "wydaj więcej monet", a powiadomić o trudnościach nie mogą ???
Aj chyba niepotrzebnie to piszę znowu skuteczność moich zawodników spadnie - ostatnio jak ponarzekałem na głównym to z tydzień meczu nie mogłem wygrać.
-
@klosek Nie wszędzie muli tak samo, zależy wszystko od serwerów, gdzie jesteś przypisany.
-
@dovco_handf wiem wiem, coś tak mi się na narzekanie zebrało, chyba nadmiernie się zirytowałem "kosmicznym" działaniem aplikacji - teraz już trochę się poprawiło
-
@lambko Nie ma tam transferów, grasz tym co zastałeś i trenujesz tych zawodników, co masz. Musiałbyś zagrać sobie taką ligę - to sam zobaczysz> jedni lubię te ligi, inni nie cierpią :ok_hand_tone1:.
-
@dovco_handf wiem wiem, coś tak mi się na narzekanie zebrało, chyba nadmiernie się zirytowałem "kosmicznym" działaniem aplikacji - teraz już trochę się poprawiło
Za wiele to się nie poprawiło :/.
W praktyce dzień w dzień muli się z wieczora na apce.Nawet wiadomość ciężko wysłać. -
Znowu nie można wejść na apke.Dobrze że to już po symulkach.Niedługo przyjdzie nam ustawiać się o 13
-
@huzar-shakir said in Pomoc OSM:
Znowu nie można wejść na apke.Dobrze że to już po symulkach.Niedługo przyjdzie nam ustawiać się o 13
Dziwne, u mnie śmigała o tej porze. Za to gra na PC to tragedia po 20. Coś pewnie robią tylko szkoda, że w czasie symulacji: P
-
@lambko Ciężka sprawa z takimi... sprawami. Nie ma zdjęcia błędu i nie ma możliwości zrobić zdjęcie błędu, ale oczywiście możesz sprawę opisać na e-mailu Personelu PL i zgłosimy to informatykom do sprawdzenia. Sprawdź, może wrzuciłeś przyspieszenie rozbudowy 3 stadionów (masz trzy aktywne konta) - wtedy by się zgadzało :ok_hand_tone2:.
-
Nie, na pewno nie.
Najpierw rozbudowałem na Southampton, i od razu nie zwróciłem uwagi, miałem coś ok 2030 i nagle patrzę że spadło poniżej 2000.
Potem użyłem na Valencia i spadło na ok 1950.
Proszę o sprawdzenie, mam jeszcze gdzieś pisac czy tutaj wystarczy ? -
Nie, na pewno nie.
Najpierw rozbudowałem na Southampton, i od razu nie zwróciłem uwagi, miałem coś ok 2030 i nagle patrzę że spadło poniżej 2000.
Potem użyłem na Valencia i spadło na ok 1950.
Proszę o sprawdzenie, mam jeszcze gdzieś pisac czy tutaj wystarczy ?Opisz sprawę i wyślij na ten e-mail: PL.support@onlinesoccermanager.com.
Władcy gry sprawdzą wszystko. Admini gry wszystko widzą i wszystko mogą sprawdzić - ja nie mam tych mocy:ok_hand_tone3:. -
jak sie zaprasza ludzi gry przez FB bo chce osiągniecie zrobić >?
-
-
http://scr.hu/6pw5/0w78n
Nie wyświetlają się dane wejdę w edycje wywala błąd, czyżby to spowodowane było od twórców i od serwera? -
Chce jeszcze oznajmić, iż usterka dotyczy także mojej wizji, znikła razem z danymi.
http://scr.hu/6pw5/hmzzc -
Potrzebuję pomocy. Nie wyświetlają się moje dane poprzez zakładkę --> Profil. Gdy wejdę w edycję to wywala mi błąd. Co może być tego przyczyną. Spotykam się z tym po raz pierwszy, więc zaciekawiło mnie to i liczę, że wiecie dlaczego tak się stało/
Dziękuję za opis sprawy i screeny. Sprawa zgłoszona na stronie rozwiązywania problemów - mam nadzieję, ze szybko cos z tym irytującym zjawiskiem zrobią :thumbsup_tone1:.