Pomoc OSM 🤔
-
spoko. ja też tak mam
-
Póki tego nie naprawią możecie korzystać bez problemu z apki
-
@didierluk said in Pomoc OSM:
Logując się na stronę gry przekierowuje mnie na adres holenderskiego OSM https://www.onlinesoccermanager.nl/Login, gdzie pisze że nieprawidłowa nazwa użytkownika i hasło. ktoś tez tak ma? może to tylko tymczasowy błąd.
Przez aplikację jest ok.Ja dziś na niemieckie miałem.Wyłączyłem telefon,odpalilem znowu i wróciło wszystko do normy.
-
Witam
zrobiłem Afrykę na 100% i przy logowaniu pokazał się komunikat systemowy o tym mówiący oraz kolejny że zdobyłem 1000 złota ale natychmiast pojawił się komunikat że nastąpił błąd i jak widzę nie mam zaliczonych tych złotych monet.
Czy można to jakoś zweryfikować i naprawić ten błąd ... ?
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam. -
Witam
zrobiłem Afrykę na 100% i przy logowaniu pokazał się komunikat systemowy o tym mówiący oraz kolejny że zdobyłem 1000 złota ale natychmiast pojawił się komunikat że nastąpił błąd i jak widzę nie mam zaliczonych tych złotych monet.
Czy można to jakoś zweryfikować i naprawić ten błąd ... ?
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam.Jeśli do jutra monety nie zostaną doliczone to prosimy o przesłanie screenów(obrazujących problem) mailem pod adres pl.support@osm.coach
-
Witaj @mihau1878 Kolejny raz spotykam sie z oszustem, tylko w tym przypadku moze byc maly problem z udowodnieniem gry nie fair play, bo korzysta z dwuch innych urzadzen (nie wiem czy z innego adresu IP...). Kolejny raz mecze sie, zeby stworzyc druzyne, a kolo wymienia sobie zawodnikow miedzy klubami.
Mozna cos z tym zrobic?
Pozdrawiam! -
@mihau1878 juz to robilem kilka razy z innymi oszustami i tak tez zrobilem z tym, tylko, ze nie bylo odzewu ze strony osm od dluzszego czasu, wiec stwierdzilem, ze napisze tutaj do Ciebie ale ku mojej radosci dzisiaj dostalem maila z informacja, ze sprawa zostala zalatwiona.
Pozdrawiam!!
P.S. Nie sugeruj sie data 01.04, bo to jest trzecie zgloszenie... -
Czesc
Jestem juz zalogowany na forum, ale nadal nie mam dostępu do forum grupy co zrobić? -
@milanesq Zaraz cię zgłoszę z tym problemem, nie łam się .
-
@dovco_handf said in Pomoc OSM:
@milanesq Zaraz cię zgłoszę z tym problemem, nie łam się .
Mam informację, że sprawa załatwiona od ręki. Przeloguj się i powinno wszystko już grać .
-
Co oznaczają te plakietki co są przy Watfordzie i Leicester?
Pokazują się tylko na apce, jak się gra przez przeglądarkę to czegoś takiego nie ma. -
@ultras-sur-real-madrid Skrót od nazwy grupy menedżera
-
@didierluk
Wszystko zależy od serwera na którym się gra. -
@byku-duma-warmii dzieki, rzeczywiście można zajrzeć ok. godz. 21 w "Postęp symulacji meczów" i sprawdzić na jakim serwerze już grają. Później na tych serwerach szukać aktywnych lig. Jest to jakiś sposób
-
Chciałbym zapytać dlaczego mam jedno z subkont zablokowane na 20 dni? od 3 dni nic się nie zmienia.
-
@patolrts
Może to być jakiś błąd. Spróbuj wyczyścić historię przeglądarki oraz ciasteczka.