Pomoc OSM 🤔
-
@Dovco_HandF @mihau1878 Chciałbym się dowiedzieć na temat powiadomień w aplikacjach na telefon.
Dostaje wiadomości od graczy z Polish Eagles oraz Polish Eagles Academy oraz jeszcze z mniej znanych grup czy da się z tym czymś zrobić.
Mi i wielu graczom Polish Eagles oraz Polish Eagles Academy utrudnia brak powiadomień w aplikacji komunikację oraz grę w ligach OSM.
Nie wiem czy inni gracze się do tego apelu się przyłączą, ale dobrze by było gdyby informatycy się tym zajęli -
@huzar-shakir
Teraz chyba każdy teraz tak ma, że powiadomienia przychodzą bez dźwięku. -
Ja na nowym smartfonie mam za każdym razem dźwięk powiadomień o wydarzeniach w OSM. Może więc chodzi tu o wymagania sprzętowe? Nie każdy laptop też jest w stanie udźwignąć grafikę OSM.
-
@dovco_handf kilkanaście dni temu miałem dźwięk ,może wróci
-
@huzar-shakir Ten dźwięk powiadomień irytuje moją kobietę
-
@dovco_handf said in Pomoc OSM:
@huzar-shakir Ten dźwięk powiadomień irytuje moją kobietę
Może twoja Pani sądzi że OSM jest ważniejszy od niej ???
-
@huzar-shakir said in Pomoc OSM:
Bez wątpienia tak sądzi... i ma rację . -
@ochowiak Nie ma powiadomień na tysiącach urządzeń. Trzeba czekać no nową aktualizację w apkach. Może wrócą wtedy. Problem jest znany.
-
@huzar-shakir No właśnie kiepsko bo nie pilnuje tego aż tak bardzo teraz jak mam urlop to już w ogóle. Takie powiadomienia są mi bardzo na rękę..
-
@daroo933
Mi aktualnie nie działa, więc może jakieś problemy z ich strony muszą być. -
@daroo933 @Byku-Duma-Warmii Mi też nie działa, nawet jak wejdę to po jakimś czasie mnie wyrzuca.
Nie pomaga nawet odinstalowanie i zainstalowanie aplikacji jeszcze raz.
Musimy mieć nadzieję, że to poprawią -
Mi już działa wszystko.
-