Pomoc OSM 🤔
-
Zgodnie z tematem...
Pytanie.. jak wstawić statystyki wyświetleń typu geostat na profil grupy OSM?
Gdzie taki kod można znaleźć? -
Mam pytanko czy agent piłkarzy został usunięty?
-
@ochowiak
Na to my już nie mamy wpływu. To wszystko ustalają najwyższe władze. -
@kamieñ22 @Didierluk Informatycy znaleźli przyczynę i wszystkim powinni wrócić do normy punty i ilość meczów.
Gdyby były nadal problemy prosimy żeby pisać na forum lub na e-mail pl.support@osm.coach -
Czy ktoś z Was wie może co trzeba zrobić by dostępna była liga niemiecka? Podobno zmienić serwer,ale kompletnie nie wiem jak to zrobić i na którym serwerze mogę ją znaleźć?
-
Panowie mam pytanie, o co chodzi ze nie mogę wykupic monet przez telefon? Zawsze kiedy brakowało kupowałem pakiet za 30 zl, teraz nie dość ze tego pakietu brak to w przeglądarce chrome wyswietla mi sie informacja ze moja sesja wygasla i nie mogę doładować, ściągnąłem operę specjalnie i pojawia sie komunikat operacja nie powiodla sie, i tak caly czas, o co chodzi?
-
@łukasz-wierzbowski opisz problem prześlij screeny na adres PL.support@onlinesoccermanager.com
-
Mam problem natury takiej, że wczoraj przez cały dzień oglądałem filmiki za darmowe coinsy i nie dostałem ani jednego. Już wcześniej zauważyłem, że nic nie przybywa, ale stwierdziłem, że może po prostu w między czasie to wydaję na transfery lub, że przyjdzie później. Zrobiłem test jednak, wczoraj wieczorem obejrzałem łącznie z 20 filmików (wiadomo, że w odstępie czasowym, bo na raz maksymalnie można 6) Zrobiłem sobie screena po obejrzeniu filmów wieczorem i rano sprawdziłem - nie dostałem żadnej monety. W sumie przez ostatnie dni z filmów powinienem ich dostać minimum 50. Proszę o rozwiązanie problemu
-
@rusewicz Prześlij proszę te screeny na adres: PL.support@onlinesoccermanager.com
Przetłumaczymy to na angielski i oficjalnie zgłosimy na forum bugów:
Mam problem natury takiej, że wczoraj przez cały dzień oglądałem filmiki za darmowe coinsy i nie dostałem ani jednego. Już wcześniej zauważyłem, że nic nie przybywa, ale stwierdziłem, że może po prostu w między czasie to wydaję na transfery lub, że przyjdzie później. Zrobiłem test jednak, wczoraj wieczorem obejrzałem łącznie z 20 filmików (wiadomo, że w odstępie czasowym, bo na raz maksymalnie można 6) Zrobiłem sobie screena po obejrzeniu filmów wieczorem i rano sprawdziłem - nie dostałem żadnej monety. W sumie przez ostatnie dni z filmów powinienem ich dostać minimum 50. Proszę o rozwiązanie problemu
-
@dovco_handf i cos wiadomo?
-
@rusewicz Były jakieś problemy techniczne, ale wszyscy co pisali na e-mail, podali screeny, zostali podani, sprawdzeni, przyszły zaległe monety i wszystko gra .