Oyun Güncellemeleri
-
Eğer bir menajeri birisi raporladıysa gerekli incelemeler yapılana kadar tekrar rapor gönderemeyeceksiniz. Rapor için gerekli işlem yapıldıktan sonra tekrar rapor gönderilebilirsiniz. Hileyi artıran bir güncelleme değil hileyi daha hızlı bulmamıza yarayan bir güncelleme
-
İphone kullanıyorum ve mobilden osm güncellemesi yaptım ve uygulama güncellendiğinden beri video izleyip ücretsiz boss coins kazanamıyorum. Nedenini öğrenebilir miyim ?
-
Az önce gelen güncellemeyle Android uygulamada lig tablosunda galibiyet mağlubiyet ve beraberlik detaylari ne yazık ki kaldırılmış . Lig tablosunda bu detaylar oyunun en güzel yönlerinden bir tanesiydi bana göre . Umarım Android uygulamaya bu detaylar en kısa zamanda yeniden eklenir.
-
@bayram-karakuş said in Oyun Güncellemeleri:
Az önce gelen güncellemeyle Android uygulamada lig tablosunda galibiyet mağlubiyet ve beraberlik detaylari ne yazık ki kaldırılmış . Lig tablosunda bu detaylar oyunun en güzel yönlerinden bir tanesiydi bana göre . Umarım Android uygulamaya bu detaylar en kısa zamanda yeniden eklenir.
-
@bayram-karakuş Güncellemeyle bu özellikler kaldırılmadı. Hangi versiyonu kullanıyorsunuz? 3.2.35.5 sürümünde bu sorun yok belki telefonunuzun çözünürlük ayarlarıyla alakalı bir problem olabilir
-
@hustundel @GalipCaliskan1907
3.3.00 versiyon. Gece otomatik olarak osm güncellendi telefonumda ve guncellendikten sonra bu oluştu. -
@bayram-karakuş Bu sadece ekranlari yetersiz (yani küçük) olan telefonlar için geçerli. Ekiperle yer açmak için mecbur kaldirmak zorunda kaldik, yoksa kulüp ismi okunmaz hale geliyordu. iOS'da ise en sagdaki Form kolonunu kaldirdik.
Sence hangi kolon kalsin ve hangisini kaldiralim?
-
@galipcaliskan1907 @hustundel
Bence form kolonunda son 5 maç yerine 2 maç gösterilerek G B M kolonlari da yer alabilir diye düşünüyorum. -
Arkadaşlar doğru yeremi yazıyorum bilmiyorum fakat beni ve arkadaşlarımı rahatsız eden bir konudan size bahsetmek istiyorum. Bu hafta sonu etkinliği olarak kaşif 2 saat de geliyor fakat biz kaşifleri bu etkinlik başlamadan önce gönderdiğimiz için mesela ben 11 saate yakın bekleyeceğim. Acaba bu etkinlikler geldiğinde neden devam eden sistem güncellenmiyor. Bence güncellenmesi lazım. Bu konuda birşeyler yapılabilirmi?
-
Kaşifin 2 saate indirildiğinde mevcut olan kaşifin süresinin en azından aynı sürede (2 saat olacak şekilde) kısaltılması konusunda ben de aynı şeyi düşünüyorum. Bu benim avantajıma da olabilirdi. Rakibim 16 saat beklerken hele simülasyon saatlerine denk geldi mi çok şey değişir. Hafta sonu etkinliği ise hafta sonu başlasa mesela cuma öğleden sonra değil
-
@galipcaliskan1907
Peki lig tablosuna ekip kolonunun eklenmesinin amacı nedir? Ekip kolonu hangi işlevi görecek? -
@bayram-karakuş Savaşlarda işe yarayacak. A Crew - B Crew
Lig tablosuna girince bunu görmek mantıklı- tek tek 10 takımı ezberlemek yerine.
-
@bayram-karakuş said in Oyun Güncellemeleri:
@galipcaliskan1907
Peki lig tablosuna ekip kolonunun eklenmesinin amacı nedir? Ekip kolonu hangi işlevi görecek?Buna bizzat sizden (yani ilk ağızdan )cevap alabilirsem, konuyla ilgili GB yapım ekibine destek olabilecek fikrim olabilir yada fikirleri olacak ve bunu paylaşacak menajerler de olabilir.
-
@bayram-karakuş Beta kullanıcısı olduğum için bilgi verebiliyorum Neyse Galip açıklayacaktır zaten.
-
@bayram-karakuş @mrtgll33'un dedigi gibi Ekip Savaslarinda Lig tablosuna gittiginde tek bakista kimin hangi Ekipte oldugunu ogrenmek icin
-
@galipcaliskan1907
O zaman bu konuda net fikrimi söyleyeyim. Lig tablosunda G B M kolonlari bence daha önemli, tabi Form kolonu da önemli. Osm kullanıcılarının en az %90 i oyunu bireysel oynuyordur. Ve hatta bu oran biraz daha fazla da olabilir. Osm nin bireysel oyun kullanıcılarını da ekranları küçük dahi olsa G B M ve FORM kolonlarindan mahrum etmemesi gerektiği inancindayim.çünkü küçük ekranlı telefon kullanıyorsanız beni daha iyi anlarsiniz veya küçük ekran kullananlar daha iyi anlar hatta bu konuda dünya genelinde şikayetlerini iletirler zaten. G B M ve FORM kolonlarini aktif olarak kullanan ve bu kolonlardan destek alarak rakibe karşı hazırlanan menajerler var, ki bunlardan biri de benim. Üstelik bu kolonlardan destek dahi alınmasa G B M kolonlarinin olmayışı (küçük ekranlı Android telefonlarda) hiç hoş da gözükmüyor. Tahminim o ki küçük ekranlı İOS kullanicilari dahi kendilerindeki FORM kolonunun eksikliğinden şikayetćidir. Önceki yorumumda da bu konuda benim fikrime yönelik sorunuza verdiğim cevabı yineleyecegim. Hiç bir kullanıcının ne bireysel oynayan ne de ekip olarak oynayanların bu kolonlardan mahrum edilmemesi için FORM kolonunda son 5 maç yerine 2 maç gösterilerek G B M kolonlari İçin yer açılıp bu kolonlar tekrar eklenebilir. -
@bayram-karakuş Sana katiliyorum, bencede bu istatistikler futbolun önemli bir parçasi. Önerini de iletmistim zaten ;), umarim yakin zamanda bir çözüm buluruz.
-
@bayram-karakuş Oyunun hangi yüzde 90 ekipsiz oynuyor merak ettim açıkçası yıllardır ekip savaşları normal ligden bi farkı yokken bugün gelecek yeniliğe bir ekibiniz yok diye isyan etmenizi anlıyorum