Oyun Güncellemeleri
-
Android 18 Ocak'ta yayında!
Yepyeni bir güncelleme!
- Gazeteyi tamamen yeniledik. Artık Basın Odası olarak karşınızda ve harika görünüyor! Tüm gazeteciler eklendi ve aynı zamanda sosyal medya kanallarımızı takip edebilirsiniz!
- Noel sona erdi, maç deneyimindeki yorumcumuz artık klasik takım elbisesine geri döndü.
Keyfini çıkarın ve patron gibi yönetin!
iOS 18 Ocak'ta yayında!
Yepyeni bir güncelleme!
- Eskiden Kaşif hangi özellikte oyunculara baktığını söylemiyordu. Şimdi nasıl oyuncular baktığını sizlere hatırlatıyor!
- Eskiden, maçlar geciktiğinde neden geciktiği hakkında bilginiz olmuyordu. Artık bir sonraki maçın hakkında bilgiler gösteriliyor!
Keyfini çıkar ve patron gibi yönet!
-
iOS güncellemesi bir kaç gün gecikebilir yanliz. beta sürümünde bir kaç hata meydana çikti ve bunlari önce çözmek istiyoruz
-
@GalipCaliskan1907 Sabırsızlıkla bekliyoruz
-
@GalipCaliskan1907 bekliyoruz reis
-
@F.S.M.0.13 said in Oyun Güncellemeleri:
@GalipCaliskan1907 bekliyoruz reis
@mrtgll33 said in Oyun Güncellemeleri:
@GalipCaliskan1907 Sabırsızlıkla bekliyoruz
Apple sandigimizdan erken davrandi gelecek saatlerde güncellemenin sizlere gelmesi lazim
-
@GalipCaliskan1907 senin elinden kurtulamaz iOS hataları
-
Forumdan oyuna direkt olarak geçemiyoruz. Oyuna geçmek için tekrar giriş yapmak gerekiyor.Telefonda böyle pc de nasıl bilmiyorum ama buna bir çözüm bulunursa iyi olur diye düşünüyorum.
-
@GS_METECAN Ben forumdayken yukarıdan Web search bölümüne yani 'OSM' yazıp en son Control Centre bölümüne giriyorum direk, tekrar şifre istemiyor.
-
@mrtgll33 said in Oyun Güncellemeleri:
@GS_METECAN Ben forumdayken yukarıdan Web search bölümüne yani 'OSM' yazıp en son Control Centre bölümüne giriyorum direk, tekrar şifre istemiyor.
Maalesef telde böyle bir çözüm yok
-
@GS_METECAN Hata mıdır bilmiyorum ama benim mobilde de arama yerine aynı şekilde yukarda yazdıklarımı yapınca erişim şağlıyorum tekrar şifre istemiyor.
-
1 Şubat 2017 iOS
Yeni güncelleme!
- Gazeteyi tamamen yeniledik. Artık Basın Odası olarak karşınızda ve harika görünüyor! Tüm gazeteciler eklendi ve aynı zamanda sosyal medya kanallarımızı takip edebilirsiniz!
- Profilinizi tamamen yeniledik. Artık avatarınızı, email adresinizi ve Facebook bağlantınızı değiştirebilirsiniz!
Keyfini çıkarın!
1 Şubat 2017 Android
Hata güncellemesi:
- Ne yazık ki bazı menajerler OSM'de hile yapmaya çalışıyor. Artık bu menajerleri Profilleri üzerinden raporlamak mümkün.
- Eskiden maçınız geciktiğinde bunun neden olduğunu bilmiyordunuz. Artık gelecek maç ile ilgili bilgiler size gösteriliyor!
Patron gibi yönetin!
1 Şubat 2017 WEB
- Artık transferler sekmesinden tüm transferleri görüntüleyebilirsiniz
- Profilini Düzenle bölümü güncellendi
-
@hustundel emeğinize sağlık teşekkür ederiz
-
Raporlamak androidde mümkün hale geliyor fakat web sürümünden yollanan raporlar ile ilgilenilmiyor ki. İki kez ligimde oynayan bir menajeri rapor bildiriminde bulundum fakat geri dönüş yapılmadı.
-
güzel güncellemeler
-
@hustundel Telefondan tarayıcı ile oyuna girdiğimizde transfer listesindeki oyuncunun hangi takıma ait olduğu belirtilmiyor. ..Bunun bir çözümü yokmudur acaba
-
ios a güncelleme alan var mı?
-
@Guerlain1903 Ufak bir kaça mevcut, bunlar çözülünce bilgilendirme yapılacaktır.
-
@Guerlain1903 said in Oyun Güncellemeleri:
ios a güncelleme alan var mı?
Son testleri yapiyoruz. Muhtemelen güncelleme yarin sizlere gelir.
edit: yeni güncelleme simdi App Store'da
-
Forumlar acayip boş durumda...Acaba android ve ios a da forumu eklemek forumları canlandırabilirmi?