Oyun Güncellemeleri
-
@GS_METECAN Hata mıdır bilmiyorum ama benim mobilde de arama yerine aynı şekilde yukarda yazdıklarımı yapınca erişim şağlıyorum tekrar şifre istemiyor.
-
1 Şubat 2017 iOS
Yeni güncelleme!
- Gazeteyi tamamen yeniledik. Artık Basın Odası olarak karşınızda ve harika görünüyor! Tüm gazeteciler eklendi ve aynı zamanda sosyal medya kanallarımızı takip edebilirsiniz!
- Profilinizi tamamen yeniledik. Artık avatarınızı, email adresinizi ve Facebook bağlantınızı değiştirebilirsiniz!
Keyfini çıkarın!
1 Şubat 2017 Android
Hata güncellemesi:
- Ne yazık ki bazı menajerler OSM'de hile yapmaya çalışıyor. Artık bu menajerleri Profilleri üzerinden raporlamak mümkün.
- Eskiden maçınız geciktiğinde bunun neden olduğunu bilmiyordunuz. Artık gelecek maç ile ilgili bilgiler size gösteriliyor!
Patron gibi yönetin!
1 Şubat 2017 WEB
- Artık transferler sekmesinden tüm transferleri görüntüleyebilirsiniz
- Profilini Düzenle bölümü güncellendi
-
@hustundel emeğinize sağlık teşekkür ederiz
-
Raporlamak androidde mümkün hale geliyor fakat web sürümünden yollanan raporlar ile ilgilenilmiyor ki. İki kez ligimde oynayan bir menajeri rapor bildiriminde bulundum fakat geri dönüş yapılmadı.
-
güzel güncellemeler
-
@hustundel Telefondan tarayıcı ile oyuna girdiğimizde transfer listesindeki oyuncunun hangi takıma ait olduğu belirtilmiyor. ..Bunun bir çözümü yokmudur acaba
-
ios a güncelleme alan var mı?
-
@Guerlain1903 Ufak bir kaça mevcut, bunlar çözülünce bilgilendirme yapılacaktır.
-
@Guerlain1903 said in Oyun Güncellemeleri:
ios a güncelleme alan var mı?
Son testleri yapiyoruz. Muhtemelen güncelleme yarin sizlere gelir.
edit: yeni güncelleme simdi App Store'da
-
Forumlar acayip boş durumda...Acaba android ve ios a da forumu eklemek forumları canlandırabilirmi?
-
Yakin zamanda bunu eklemeye dusunuyoruz zaten. Insallah Forumu biraz canlandirir : )
-
@GalipCaliskan1907 Duymak istediğimiz yenilik Galip
-
@GalipCaliskan1907 Coins fiyatları düsücek mi galip bey
-
oyun güncellendi sponsor ekranı güzel olmuş
-
29 Mart Yayınlandı
WEB sürüm V3.38.0
- Artık Basınç, Tempo ve Stil kaydırıcıları için numaralarıyla Taktiklerinizi ince/sayısal ayarlayabilirsiniz.
- Kaşif her zaman hangi oyuncuları(ona verdiğiniz kriterlere göre) aradığını gösterir,.
- Tüm bayraklar için yeni tasarım
- Tüm bildirimler için yeni tasarım
3 Nisan Yayınlandı
AND sürüm V3.2.14
- Artık Dünya Egemenliğini görebilirsiniz!
- Artık tüm Kulüp Fonu gelirinizi görebilirsiniz (Maç deneyiminizden sonra)
- Takım, Transfer Listesi, Sponsorlar, Diziliş ve Taktikler için yeni yardım metinleri
3 Nisan Yayınlandı
iOS sürüm V4.1.17
- Takım, Transfer Listesi, Sponsorlar, Diziliş ve Taktikler için yeni yardım metinleri
-Çift gelen anlık bildirim hatası giderildi - Kupadan elendiniz yazısı düzeltildi
-
Merhaba Okul da Sınıflar Arası Falan Oynuyoruz Çok eğlenceli Oluyor arkadaşlae Forumu çok kullanmayı bilmiyor o yüzden toplu bir dil ile söylicem.
1-)Maçlar Canlı İzlenmelı ve Canlı izlenirken arkadaslariniz da maçı seyredebilmeli ve Destekledigi takimi secerek %1 lik bir perfonmans Artışı Gösterebilir.Bu sayede cidden oyun daha Eğlencelı Olabilir.
2-)Ligler ciddi anlam da çok uzun sürüyor Bu Yorum Yıllardır Yapılıyor gün de en az 2 maç olmalı bizce.
3-)Antreman Saati Olarak Günde 8x3 olarak degilde 6x4 Olarak Ayarlanabilir . -
@Bellerus39 Burası Güncelleme Yapıldığında forum üyelerine duyurmak için kullanılan bir başlıktır. Önerilerinizi OSM:Oyun hakkında bölümüne tıklayarak yeni bir başlık açıp önerinizi sunabilirsiniz.