Oyun Güncellemeleri
-
Merhaba Okul da Sınıflar Arası Falan Oynuyoruz Çok eğlenceli Oluyor arkadaşlae Forumu çok kullanmayı bilmiyor o yüzden toplu bir dil ile söylicem.
1-)Maçlar Canlı İzlenmelı ve Canlı izlenirken arkadaslariniz da maçı seyredebilmeli ve Destekledigi takimi secerek %1 lik bir perfonmans Artışı Gösterebilir.Bu sayede cidden oyun daha Eğlencelı Olabilir.
2-)Ligler ciddi anlam da çok uzun sürüyor Bu Yorum Yıllardır Yapılıyor gün de en az 2 maç olmalı bizce.
3-)Antreman Saati Olarak Günde 8x3 olarak degilde 6x4 Olarak Ayarlanabilir . -
@Bellerus39 Burası Güncelleme Yapıldığında forum üyelerine duyurmak için kullanılan bir başlıktır. Önerilerinizi OSM:Oyun hakkında bölümüne tıklayarak yeni bir başlık açıp önerinizi sunabilirsiniz.
-
PC için bildirim tasarımları 10 numara olmuş
-
@xLeadeRJacK Katılıyorum
-
@xLeadeRJacK bildirim tasarımları? merak ettim
-
@babuşthekıro http://prntscr.com/eqvdzq ben bunu kasettim diğer arkadaşı bilemem
-
@xLeadeRJacK tamamdır
-
Oyuna yeni güncelleme yolda mı veya planlanan birşey var mı ?
Birde şöyle bir durum söz konusu mu Başarılar yerindeki başarılar artırılsa böyle hepsine 1-2 fazla yeni başarılar getirilme ihtimali var mı ? -
@drogbagar17 Şuan planda ekipler adına bir güncelleme yapılacaktır. Önerilerinizi başlık açarak bizlere aktara bilirsiniz.
-
Yeni Web Güncellemesi!
Web 3.39.1
19 Nisan
-
Yepyeni Dünya Haritası! (Yeni tasarım, tüm ülkeler tıklanabilir ve tüm sezonlara genel bakış)
-
Stadyum ve Antreman ile ilgili yardım metinleri eklendi!
- Bir sürü karışıklığa neden olan Zamanlayıcı hatası:
Listede ki zamanlayıcı her zaman bir sonraki eşleşmeyi gösterecektir.
Kontrol Merkezi üzerindeki zamanlayıcı daima bir sonraki maçı gösterir.
Bu zamanlayıcılar yalnızca, kupadan elendiğinde farklı olacağı anlamına gelir!
-
-
Abi eskiden olan Fantezi Ligi yeni versiyona gelecekmi ?
Gelecekse ne zaman gelecek ? -
@TheKing-38 Valla inanki en az senin kadar bende gelmesini istiyorum :nerd: Biz bunu GB'ye ilettik onlarda çalışmalarını yapıyorlar, temennimiz en kısa zamanda gelmesi. Ama henüz net birşey yok
-
@mrtgll33 Abi taaa ilk oyun güncellendiğinden beri diyoruz ama yapılan bir şey yok
Böylesine sevilen bir şey neden kalkar ki -
@TheKing-38 Bizim için çok kolay görünen birşey sistem üzerinde zor olabilir o sebeple beklemek zorundayız
-
@mrtgll33 Yok yeniden eklemek zor olabilir ama kaldırmaları yanlış