Oyun Güncellemeleri
-
Taktik güncellemesi!
4-6 Ocak arasında iOS ve Android'de!
Gerçek taktik ustaları için:
- Artık Taktiklerinizde Stil, Baskı ve Tempoyu ayarlarken tam olarak değerleri görebileceksiniz.
- Yeni Taktik dizaynı: Mücadele bölümü artık Doerak'ın yardımı ile gösterilecek.
- Artık Stadyum kapasitesini genişlettiğinizde ne kadar Kulüp Fonu kazanacağını rakamsal olarak görebileceksiniz.
- Sonuncu, fakat bir o kadar da önemlisi: artık Arkadaşlarınızı listenize ekleyebilirsiniz! (Android için)
Keyifli oyunlar!
-
@hustundel valla bu güzel oldu
-
bi de server seçme özelliği gelse hocam bu konu çok önemli bütün online oyunlarda bu özellik vardır burda çok zor
-
@hustundel güncellemeler güzel lakin sürekli İOS ve Android için güncelleniyor. Pc için güncellemeler neden yok? Skorbordun hala pc ye uyarlanmasını bekliyen bir sürü kullanıcı var, bakalım bu güncellemeler pc ye ne zaman uyarlanacak
-
@Bayram-Karakuş Web versiyonu için 2 Ocak'ta Gazete güncellemesi geldi. Güncellemeler sırayla tüm versiyonlara gelecektir. OSM oynayanların büyük bir kısmı iOS ve Android kullanıcısı olduğu için öncelik buralar olabilir
-
@hustundel Sonunda beklenen güncelleme geliyor hayırlı olur umarım
-
Güncelleme gelmedi henüz iOS a
-
Android 18 Ocak'ta yayında!
Yepyeni bir güncelleme!
- Gazeteyi tamamen yeniledik. Artık Basın Odası olarak karşınızda ve harika görünüyor! Tüm gazeteciler eklendi ve aynı zamanda sosyal medya kanallarımızı takip edebilirsiniz!
- Noel sona erdi, maç deneyimindeki yorumcumuz artık klasik takım elbisesine geri döndü.
Keyfini çıkarın ve patron gibi yönetin!
iOS 18 Ocak'ta yayında!
Yepyeni bir güncelleme!
- Eskiden Kaşif hangi özellikte oyunculara baktığını söylemiyordu. Şimdi nasıl oyuncular baktığını sizlere hatırlatıyor!
- Eskiden, maçlar geciktiğinde neden geciktiği hakkında bilginiz olmuyordu. Artık bir sonraki maçın hakkında bilgiler gösteriliyor!
Keyfini çıkar ve patron gibi yönet!
-
iOS güncellemesi bir kaç gün gecikebilir yanliz. beta sürümünde bir kaç hata meydana çikti ve bunlari önce çözmek istiyoruz
-
@GalipCaliskan1907 Sabırsızlıkla bekliyoruz
-
@GalipCaliskan1907 bekliyoruz reis
-
@F.S.M.0.13 said in Oyun Güncellemeleri:
@GalipCaliskan1907 bekliyoruz reis
@mrtgll33 said in Oyun Güncellemeleri:
@GalipCaliskan1907 Sabırsızlıkla bekliyoruz
Apple sandigimizdan erken davrandi gelecek saatlerde güncellemenin sizlere gelmesi lazim
-
@GalipCaliskan1907 senin elinden kurtulamaz iOS hataları
-
Forumdan oyuna direkt olarak geçemiyoruz. Oyuna geçmek için tekrar giriş yapmak gerekiyor.Telefonda böyle pc de nasıl bilmiyorum ama buna bir çözüm bulunursa iyi olur diye düşünüyorum.
-
@GS_METECAN Ben forumdayken yukarıdan Web search bölümüne yani 'OSM' yazıp en son Control Centre bölümüne giriyorum direk, tekrar şifre istemiyor.
-
@mrtgll33 said in Oyun Güncellemeleri:
@GS_METECAN Ben forumdayken yukarıdan Web search bölümüne yani 'OSM' yazıp en son Control Centre bölümüne giriyorum direk, tekrar şifre istemiyor.
Maalesef telde böyle bir çözüm yok
-
@GS_METECAN Hata mıdır bilmiyorum ama benim mobilde de arama yerine aynı şekilde yukarda yazdıklarımı yapınca erişim şağlıyorum tekrar şifre istemiyor.