Football Master Series (FMS) 2021
-
FMS'nin 2. sezonunda toplamda 60 ekip mücadele ediyor. Maalesef ki bu 60 ekibin sadece 3 tanesi Türk temsilcisi. Bu sayıyı ekiplerin turnuvayı bilmemesi olarak değerlendirmek istiyorum. 3. sezonda bu sayının artmasını bekliyorum. Ülkemizi temsil eden 3 ekibin 3 üyesinin gidişatını paylaşmaya başlıyorum. Umuyorum ki bu temsilcilerimizin 3'ü de 2. tura çıkıp orda da iyi sonuçlarla bizleri gururlandıracaklardır.
Trabzonspor ekibi temsilcisi: @Zafersiyam
Anatolian Eagles ekibi temsilcisi: @60emrah60
ve
TeknoRed ekibi temsilcisi: @muratpdr2805 -
FMS 2. Sezon, 7. günün sonunda oluşan Genel Puan Tablosu.
1. turun sonunda ilk 32 menajer 2. turu oynamaya hak kazanacak.
2. turu oynamaya hak kazanan 32 menajer, aldıkları puan sırasına göre Şampiyonlar Ligi'nde en değerli takımdan başlayarak takımları almaya hak kazanacaklar. Ör: 1. turun 1. si, Şampiyonlar Ligi'ndeki kadro değeri en yüksek takımı alacak.
Temsilcilerimiz @muratpdr2805 , @60emrah60 ve @Zafersiyam şu an için 2. turu oynamaya hak kazanan menajerler arasında.
-
GÜNCEL TABLO
@Zafersiyam Şu an için ilk 32'nin dışında kalmış.
@60emrah60 Şu an 2. turu oynamaya hak kazanacak bir pozisyonda.
@muratpdr2805 2. sıraya yükselerek büyük bir hamle yapmış.Tüm temsilcilerimize başarılar.
-
FMS 2. Sezon, 13. maçların ardından temsilcilerimizin liglerinde oluşan puan durumları:
-
nasıl katılabiliriz
-
18 maçı geride kalan FMS 2. sezonunda son durum.
-
FMS 2. SEZON 1. TUR SONUÇLARI
- tur bu gece itibariyle sona ermiştir.
60 menajer arasından 6. lıkla 2. turu oynamaya hak kazanan temsilcimiz @muratpdr2805 'i tebrik ediyorum. 32 dışında kalan temsilcilerimiz @60emrah60 ve @Zafersiyam 'a teşekkürlerimizi iletiyorum.
Genel Puan Durumu
- Turdaki Takım Dağılımı
Temsilcimize 2. turda başarılar diliyorum.
- tur bu gece itibariyle sona ermiştir.
-
@MehmetCetinTD Teşekkür ederim.
Turnuvanın kurallarını biraz geç farketmem ve genel olarak turnuvaya odaklanamadığımdan 32 dışında kaldım.
Ekipler dünya kupası , Savaş ve FMS hepsi ile aynı anda ilgilenmek biraz zor oldu.
Trabzonspor ekibine ve temsilcisi @Zafersiyam a geçmiş olsun ,
TekneRed ekibine ve temsilcisi @muratpdr2805 2805 'i tebrik ederek Turnuvanın geri kalan bölümünde başarılar dilerim. -
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.Finallerde ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım.
-
Ligi, ilgili bağlantıdan inceleyebilirsiniz.
Temsilcimiz grubun ilk 3 maçı sonunda 3. sırada bulunuyor. @muratpdr2805
-
Bulunduğu grubu lider tamamlayarak ülkemizi temsil etmeye devam eden @muratpdr2805 i gönülden kutluyorum. Kendisine son 16 turunda başarılar diliyorum.
-
FMS 2. Sezon 2. Tur tüm hızıyla devam ediyor.
Son 8'e kalma başarısı gösteren temsilcimize ( @muratpdr2805 ) çeyrek final maçlarında başarılar dilerim.
-
FMS 2. Sezon sona erdi!
Yarı finale kadar yükselerek ülkemizi temsil eden @muratpdr2805 i gönülden kutluyorum. İnşallah sonraki sezonlarda şampiyon aramızdan biri olacak.
Bir sonraki sezon başvuruları başladığı zaman sizleri bu başlık altından haberdar edeceğim.
-
FMS 3. SEZON BAŞLIYOR @language-TR
Program
- 6 - 12 Temmuz Arası : Kayıt.
- 13 - 15 Temmuz Arası : Liglerin hazırlanması ve menajerlerle iletişime geçilmesi.
- 16 Temmuz : 1. turun başlaması.
- 14 Ağustos : 2. turun başlaması. (18 Ağustos Pazartesi olarak değiştirilebilir.)
Resmi başlığa bu bağlantı üzerinden ulaşabilir, tüm kuralları burada bulabilirsiniz.
-
@MehmetCetinTD nasıl kayıt olunur hocam
-
@MehmetCetinTD hocam merhabalar, fms 3. sezona başvurdum ve kabul edildi. ancak benimle henüz iletişime geçilmedi. acaba bir sorun mu oluştu?
-
@frk038 Ligler 16 Temmuz 19:00 yada 20:00 UTC saatinde oluşturulacak, bulunduğunuz ligin moderatörü tarafından davet alacaksınız.
-
@RevengeisComing anladım, takvimde 13-15 arası menajerlerle iletisime geçilmesi yazınca acaba bir sorun mu oluştu diye tereddüte düştüm de...
cevapladığınız için teşekkür ederim -
Tüm Türk katılımcılara başarılar. Kazanan bizden çıkar umarım