Football Master Series (FMS) 2021
-
FMS 2. SEZON 1. TUR SONUÇLARI
- tur bu gece itibariyle sona ermiştir.
60 menajer arasından 6. lıkla 2. turu oynamaya hak kazanan temsilcimiz @muratpdr2805 'i tebrik ediyorum. 32 dışında kalan temsilcilerimiz @60emrah60 ve @Zafersiyam 'a teşekkürlerimizi iletiyorum.
Genel Puan Durumu
- Turdaki Takım Dağılımı
Temsilcimize 2. turda başarılar diliyorum.
- tur bu gece itibariyle sona ermiştir.
-
@MehmetCetinTD Teşekkür ederim.
Turnuvanın kurallarını biraz geç farketmem ve genel olarak turnuvaya odaklanamadığımdan 32 dışında kaldım.
Ekipler dünya kupası , Savaş ve FMS hepsi ile aynı anda ilgilenmek biraz zor oldu.
Trabzonspor ekibine ve temsilcisi @Zafersiyam a geçmiş olsun ,
TekneRed ekibine ve temsilcisi @muratpdr2805 2805 'i tebrik ederek Turnuvanın geri kalan bölümünde başarılar dilerim. -
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.Finallerde ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım.
-
Ligi, ilgili bağlantıdan inceleyebilirsiniz.
Temsilcimiz grubun ilk 3 maçı sonunda 3. sırada bulunuyor. @muratpdr2805
-
Bulunduğu grubu lider tamamlayarak ülkemizi temsil etmeye devam eden @muratpdr2805 i gönülden kutluyorum. Kendisine son 16 turunda başarılar diliyorum.
-
FMS 2. Sezon 2. Tur tüm hızıyla devam ediyor.
Son 8'e kalma başarısı gösteren temsilcimize ( @muratpdr2805 ) çeyrek final maçlarında başarılar dilerim.
-
FMS 2. Sezon sona erdi!
Yarı finale kadar yükselerek ülkemizi temsil eden @muratpdr2805 i gönülden kutluyorum. İnşallah sonraki sezonlarda şampiyon aramızdan biri olacak.
Bir sonraki sezon başvuruları başladığı zaman sizleri bu başlık altından haberdar edeceğim.
-
FMS 3. SEZON BAŞLIYOR @language-TR
Program
- 6 - 12 Temmuz Arası : Kayıt.
- 13 - 15 Temmuz Arası : Liglerin hazırlanması ve menajerlerle iletişime geçilmesi.
- 16 Temmuz : 1. turun başlaması.
- 14 Ağustos : 2. turun başlaması. (18 Ağustos Pazartesi olarak değiştirilebilir.)
Resmi başlığa bu bağlantı üzerinden ulaşabilir, tüm kuralları burada bulabilirsiniz.
-
@MehmetCetinTD nasıl kayıt olunur hocam
-
@MehmetCetinTD hocam merhabalar, fms 3. sezona başvurdum ve kabul edildi. ancak benimle henüz iletişime geçilmedi. acaba bir sorun mu oluştu?
-
@frk038 Ligler 16 Temmuz 19:00 yada 20:00 UTC saatinde oluşturulacak, bulunduğunuz ligin moderatörü tarafından davet alacaksınız.
-
@RevengeisComing anladım, takvimde 13-15 arası menajerlerle iletisime geçilmesi yazınca acaba bir sorun mu oluştu diye tereddüte düştüm de...
cevapladığınız için teşekkür ederim -
Tüm Türk katılımcılara başarılar. Kazanan bizden çıkar umarım
-
@Kolonyagücü inanıyoruz, güveniyoruz.
-
FMS 3. Sezon, 8. maçlar sonrası oluşan genel puan durumu.
-
FMS 3. Sezon 1. Turu sona erdi. Temsilcilerimizden @HitMachineGG ve @CERRAH-DENİZ 2. tura yükselme başarısı gösterdiler. Kendilerini tebrik ediyor, Final etabında başarılar diliyoruz.
Bu turda elenen @Kolonyagücü 'ne gösterdiği mücadeleden ötürü teşekkür ederiz.
-
@MehmetCetinTD güzel ve çekişmeli bir organizasyon oldu. Katılmak büyük zevkti benim için.
Üst tura kalan @CERRAH-DENİZ @HitMachineGG ve @frk038 e yürekten başarılar ve bol şans diliyorum.
-
@Kolonyagücü iyi dileklerin için teşekkür ederim hocam. keşke sen de devam edebilseydin. devam eden diğer arkadaşlara başarılar diliyorum.
-
@frk038 Sorma ya son haftalarda kötü şans dedikleri hep beni buldu, istediklerimi alamadım. Hele istifa eden menajere kendi evimde puan verdim sondan 2.hafta o benim moralimi de bozdu. Hayırlısı artık, Sizlerin bizi iyi temsil edeceğinden şüphemiz yok. Tekrar bol şans
-
@Kolonyagücü ellerine sağlık şampiyon. Bundan sonrakiler daha iyi olacak.