Football Master Series (FMS) 2021
-
başta @mehmetcetintd olmak üzere tüm temsilcilerimizi tebrik ederim
-
FMS'de ilk tur sona erdi, bugün gün içinde genel tablonun paylaşılacağını tahmin ediyorum. Paylaşıldıktan sonra buraya da atacağım. Umarım final turunda iyi bir katılımcı sayısına ulaşmışızdır.
-
FMS'de ilk turu geride bıraktık. Nihai puan tablosu şu şekilde;
Toplanan puanlara göre menajerlerin alacakları takımlar ise şu şekilde olacak;
Final turuna çıkmaya hak kazanan temsilcilerimizi tebrik ediyoruz. Bu turda elenen temsilcilerimizin de eline sağlık.
Final turu 22 Mart'ta başlayacak.
-
Herkesin emeklerine sağlık, güzel bir deneyim daha oldu kendi adıma. Bu sefer üst tura kalabildim. Bir tur daha ilerlersem Juventus ile bana yeterli
-
@mehmetcetintd tebrikler
-
bir üst tura yükselme başarısı gösteren tüm menajerlerimizi tebrik ediyorum. umuyorum ki bu sezon şampiyon bizden çıkar.
elenen menajer arkadaşlarımızın da eline emeğine sağlık..bizim ekipten katılmış olan @Bayzinn ise maalesef ilk başlarda adaptasyon sorunu yaşadı, sonradan toparladı hatta ilk 32'ye de girebildi ancak devamlılık getiremedi ve maalesef son maçta ilk 32 dışına çıktı.
nasip kısmet... umarım ekip olarak bir sonraki sezonlarda daha iyi seviyelere çıkabiliriz. -
FMS'nin 5. sezonunu geçtiğimiz gün geride bıraktık. Final turunda gruplardan sonraki sonuçlar bu şekilde;
Katılım gösteren tüm temsilcilerimizin eline sağlık.
-
Merhaba @language-tr
FMS 6. sezon kayıtları başladı. Son kayıt tarihi : 15 Nisan.
2 yaşından büyük ekibi olanlar ve kriterleri karşılayan menajerleriniz ile turnuvaya katılabilirsiniz. Resmi başlığa bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.
-
FMS 6. Baskının ilk tur sonuçları ve Final turunda menajerlerin aldıkları takımlar;
Final turuna kalan 5 temsilcimizede başarılar diliyorum. İlk turda yarışan ve elenen temsilcilerimizin ise emeklerine sağlık.
-
Merhaba iyi oyunlar menajersiniz takımdan oyuncu transfer etmek istiyorum teklif gönderiyorum ama red ediliyor 7 defans oyuncusu var yeterli sayıdada kabul edilmesi için ne olması lazım maksimuma mı çekmem lazım
-
-
FMS 6. Baskı sonuçlandı, maalesef yine istediğimiz sonuçları alamadık katılan ve emek harcayan herkese teşekkürler. Bir sonraki baskıda daha iyi sonuçlar alma ümidiyle.
FMS 7. Baskı - Program
05/07 - 11/07 - Kaydolma
12/07 - 14/07 - Liglerin hazırlanması ve menajerlerle iletişime geçilmesi
15/07 - 1. tur başlangıcı
16/08 - 2. tur başlangıcıFootball Master Series (FMS) 2021 ana başlıktan tüm kurallara ve yapılacak bilgilendirmelere erişebilirsiniz. Başvurmadan önce kuralları okumayı unutmayın.
Kendi forumumuzdaki başlıkta, kurallar ve bilgilerde güncellenmiştir.
-
FMS 7. Baskı Sonuçları
FMS 8. Baskı - Program
06/09 - 12/09 - Kaydolma
13/09 - 15/09 - Liglerin hazırlanması ve menajerlerle iletişime geçilmesi
16/09 - 1. tur başlangıcı
18/10 - 2. tur başlangıcıKuralları okuyup 6 Eylül ve 12 Eylül arasında kaydınızı ana başlıktan yapabilirsiniz. @language-tr
-
Son 8 de katılımcılarımızı gördüğümde bu sefer olacak sanki gibi bir heves uyanmıştı bende.
Yarı final gören @Tettey09 arkadaşımızı tebrik ederim.
Sonraki turda daha güzel başarılar gelir umarım.
-
@kolonyagücü teşekkürler umarım gelir
-
FMS 8. BASKI İLK TUR SONUÇLARI
Final turu 18 Eylülde başlıyor. Final turuna kalan 2 temsilcimizi tebrik eder ve başarılar dilerim.
-
@markez17 said in Football Master Series (FMS):
Here is the end, here is our 8th Edition winner, congratulations @Marianetes !
Thank you to everyone for make it possible one more edition and make me easier the organization!
About next edition (Special Winter) seems that this year, we are not going to have it... Sorry for bad news but as you can feel during last editions, I need a break and I can't give you all my best.
I'm sure that we are waiting for 2022 FMS Editions, we have so much crews/communities events with one edition per year and I don't have problem to promote you all here if you ask me by private message and talk to me about it.See you soon, thanks for your time!