Football Master Series (FMS) 2021
-
@mehmetcetintd HYPESQUAD KORKMAZLAR bizde katılmak istiyoruz.
-
Merhaba, turnuva için istenen kriterleri karşılıyorsanız resmi başlıktan kaydınızı yaptırabilirsiniz.
-
@mehmetcetintd said in Football Master Series (FMS) 2021:
z resmi başlıktan
Dolu dolu bir sezon olacak gibi duruyor. Tüm katılımcı arkadaşlara şimdiden başarılar.
-
Merhaba OSM severler. FMS 2021, 5. sezon 1. tur grupları belli oldu.
Gruplara buradan bakabilirsiniz.
Bu sezon ülkemizi temsil edecek isimler ve ekipleri şu şekilde;
- @Avsarbey-G -> Sevdamız Futbol
- @Bayzinn -> Aslanhable
- @Kolonyagücü -> Sakaryaspor
- @MehmetCetinTD -> TeknoRed
- @Nuri-YALÇIN -> TeknoRed II
- @TERZİOĞLU-Melih -> Bozkürtler
- @Wrathfulone -> TeknoRed III
Tüm temsilcilerimize başarılar diliyoruz
-
Katılan arkadaşlara başarılar dilerim. Daha önce de katılmış ve elensem de zevkli geçirmiştim. Herkese bol şans diliyorum.
-
@mehmetcetintd hocam şuana kadar bu yarışmayı kazanan Türk oldumu yada yarı finale kadar çıkabilen
-
@muratpdr2805 yarı finale kadar yükseldi. Temsilcilerimizden rekor şu ana kadar bu.
-
FMS 2021, 5. sezon 1. turunda 6. günü geride bıraktık. Geride kalan 6 maçın ardından oluşan genel puan durumu şu şekilde;
(İlk 32 menajerin üst tura çıkacağını unutmayın. Daha iyi puan, daha iyi takım seçmek anlamına geliyor.)
-
@mehmetcetintd ilk 32'de yer alan tüm menajerlerimizin başarısının devamlılığını dilerim hocam. bizim eleman da inşallah toparlanıverir
-
This post is deleted!
-
Temsilcilerimizin 14. maçlar sonundaki son durumları şu şekilde;
-
@mehmetcetintd Temscilerimiz ile gurur duyuyoruz
-
Genel puan tablosundaki son durum:
-
başta @mehmetcetintd olmak üzere tüm temsilcilerimizi tebrik ederim
-
FMS'de ilk tur sona erdi, bugün gün içinde genel tablonun paylaşılacağını tahmin ediyorum. Paylaşıldıktan sonra buraya da atacağım. Umarım final turunda iyi bir katılımcı sayısına ulaşmışızdır.
-
FMS'de ilk turu geride bıraktık. Nihai puan tablosu şu şekilde;
Toplanan puanlara göre menajerlerin alacakları takımlar ise şu şekilde olacak;
Final turuna çıkmaya hak kazanan temsilcilerimizi tebrik ediyoruz. Bu turda elenen temsilcilerimizin de eline sağlık.
Final turu 22 Mart'ta başlayacak.
-
Herkesin emeklerine sağlık, güzel bir deneyim daha oldu kendi adıma. Bu sefer üst tura kalabildim. Bir tur daha ilerlersem Juventus ile bana yeterli
-
@mehmetcetintd tebrikler
-
bir üst tura yükselme başarısı gösteren tüm menajerlerimizi tebrik ediyorum. umuyorum ki bu sezon şampiyon bizden çıkar.
elenen menajer arkadaşlarımızın da eline emeğine sağlık..bizim ekipten katılmış olan @Bayzinn ise maalesef ilk başlarda adaptasyon sorunu yaşadı, sonradan toparladı hatta ilk 32'ye de girebildi ancak devamlılık getiremedi ve maalesef son maçta ilk 32 dışına çıktı.
nasip kısmet... umarım ekip olarak bir sonraki sezonlarda daha iyi seviyelere çıkabiliriz. -
FMS'nin 5. sezonunu geçtiğimiz gün geride bıraktık. Final turunda gruplardan sonraki sonuçlar bu şekilde;
Katılım gösteren tüm temsilcilerimizin eline sağlık.