Rekrutacja do grupy
-
@daroo933 said in Rekrutacja do grupy:
@huzar-shakir jak typ ma pewnie 12 lat
To jak niegdyś nasza nadzieja @kuba-fala ,to był as
-
Napisałem, że tylko dla bardzo dobrych graczy z Polski, bo niektórzy nie umieją czytać ze zrozumieniem i dołączają do nas typy, które nie ogarniają nic w grze i dopiero zaczęli w nią grać.
-
@arunio1
Wystarczy zmienić w ustawieniach grupy, by dołączali gracze za przyjęciem, wtedy nie będzie mógł dołączyć każdy z graczy. -
Wiem, ale jeśli mam "na prośbę" ustawione to nikt nie dołącza i w tym jest problem.
-
@arunio1
W takim razie już nie wiem jak Ci pomóc, skoro na jedno i drugi rozwiązanie narzekasz. -
@byku-duma-warmii tu się nieda pomóc
-
@szpilka134 said in Rekrutacja do grupy:
@byku-duma-warmii tu się nieda pomóc
Jasne że da się pomóc.Wystarczy że będziecie osiągać dobre wyniki to i dobrzy menago poprzychodzą do Was
-
Cześć jestem kacper mam 14 lat jestem graczem w online soccer menager od roku grałem w dużo gier tego typu więc mam troche doświadczenie w tego typu grach niepowiem że ta gra zrobiła na mnie największe wrażenię. Dobra wróćmy do tematu ponieważ moja grupa (klan) umiera śmiercią naturalną a mianowicie stoimy w miejscu a jak wiecie to niesprzyja,chciałbym dołończyć do jakieś grupy (klanu) mam konto od listopada ale niestety
Do moich innych kont nie pamiętam hasła ani e-mailu ale mam jakieś pojęcie o osm'ie i innych grach tego typu grałem w top eleven ale to nie to co osm grałem w futbol menager i dalej w sumie gram ale żadko jestem aktywny codziennie chyba że szkoła to od 14 lub 15 moge dopiero grać na forum też aktywny.
Pozdrawiam. -
@szpilka134 nie pisz że masz inne konta na OSM...to grozi rychłym zakończeniem "kariery" w tej grze
-
@huzar-shakir chodziło mi o to że niepamiętam do nich haseł i e-mailu bo musiałem kilka razy zmienić więc spokojnie
-
@szpilka134 mnie to lotto,moderatorem w tej grze nie jestem więc Cię nie ukrzywdzę
-
@huzar-shakir a byś ukrzywdził?
-
@szpilka134 Moderatorzy są po to żeby nie tylko pomagać,informować o pewnych ważnych asprktach ale i czasem karać.Tak to działa.
-
@huzar-shakir jest jakiaś możliwośc z tobą pogrania w jakieś lidze? Mam lige jak chcesz napisze ci jak się nazywa o ile masz wolne sloty
Bo chciałbym się dowiedzieć się lepszej taktyki -
@szpilka134 Malo to honorowe opuszczać grupę w momencie upadłości. Jak sie nazywa Twoja grupa?
-
@rusewicz Jeśli mam być szczery to od pojawienia się nowej aktualizacji OSM dotyczącej grup wiele się zmieniło.
Obecnie na świecie jest ponad 100 000 możliwe że nawet 110 000 (patrząc po numeracjach nowych grup).
W Polsce jest ponad 100 grup i oczywiście są w różnym stanie.
Obecnie wiele grup powstaje i umiera i tak w kółko -
Hej,
zapraszam do naszej grupy Pink Bears. Jesteśmy w dywizji Champions i szukamy 3 osób do rozgrywania 2 bitew jednocześnie... Ostatnio niestety kilka osób odeszło do innych grup zaraz po przejściu do wyższej dywizji, więc kilku nam brakuje... Wymagań tak właściwie żadnych nie mamy, tylko tak ogólnie ogarniać bitwy i OSM Jak ktoś jest zainteresowany to proszę o wiadomość, to wyślę zapkę do naszej grupy