Rekrutacja do grupy
-
1 liga grupowa PW już się rozkręciła na dobre.Jako,że nas niewielu gra z nami kilku zaproszonych menago.
-
@mihau1878
Jest sporo turniejów w najbliższym czasie, więc ma szansę się pokazać, tylko z nie skorzystać i kto wie może któraś z grup go weźmie pod swoje skrzydła -
Witam, dziękuję za propozycję dołączenia do grup: Polish Warriors, Polish Legends, Polish Eagles oraz propozycję pozostania w Polish Slavic Group. Propozycję były fajne i miło, że tyle grup mnie chciało. Musiałem podjąć decyzję gdzie najbardziej się rozwinę wybór prosty Polish Eages.
-
-
@ToomAnyWays Fuzja? A co z nową grupą - Polish Wariors?
https://staging-pl.onlinesoccermanager.com/Crews/Profile/13466 -
Nadal będzie istnieć.Jako podgrupa.
-
@huzar-shakir Jako podgrupa? A to coś nowego w systemie grup
-
@Dovco_HandF wszystko jest na etapie przygotowawczym.Wkrótce okaże się czy poszło po naszej myśli..
-
@Dovco_HandF Huzar już się trochę wygadał więc powiem tylko że PW będzie funkcjonować jako akademia.
-
@ToomAnyWays
ciekawie, powodzenia -
@ToomAnyWays na zadane pytania powinno się odpowiadać.ja w skrócie opowiedziałem co i jak:D
-
Wczoraj powstała świeża Grupa w Polsce. ALEJA GWIAZD zaprasza menadżerów ambitnych którzy chcą pograć w bitwach i wspinać się na szczyt menadżerskiej sławy
-
@Marcin657827 fajna nazwa Jak dobrze liczę to 7 grupa w Polsce obecnie Coraz więcej i lepsza jakość Polaków w OSM. Powodzenia
-
@Marcin657827 said in Rekrutacja do grupy:
Wczoraj powstała świeża Grupa w Polsce. ALEJA GWIAZD zaprasza menadżerów ambitnych którzy chcą pograć w bitwach i wspinać się na szczyt menadżerskiej sławy
super do zobaczenie na placu boju
-
Powodzenia!!!
-
Dzięki, na razie sporo pracy przed nami ale myślę że damy radę
-
@Marcin657827 Powodzenia!
-
@Marcin657827 said in Rekrutacja do grupy:
ALEJA GWIAZD... powodzenia! :thumbsup_tone1: