Rekrutacja do grupy
-
@ToomAnyWays Rzeczywiście. W czasie istnienia PMF czyli polskich magicznych sokołów też były plany otwarcia akademii, ale ostatecznie nigdy to nie wyszło za sferę pomysłów. W PE też na ten temat dyskutowaliśmy i... na dyskusji się skończyło. Brawa więc za odwagę, kreatywność i działania. Trzymam za was kciuki :fingers_crossed_tone2: Takie akademie funkcjonują całkiem nieźle przy zagranicznych grupach i świetnie, że jako pierwsi wystartowaliście w Polsce z czymś takim :clap_tone2:.
-
@Dovco_HandF Jura.tak,jak piszesz.Sam proponowałem w PE otworzenie akademii,jednak większość była na nie.Tu mam nadzieję się uda,tak jak pisał Toom.
-
@kuba-fala Ani widu, ani słychu...
-
@Dovco_HandF said in Rekrutacja do grupy:
@ToomAnyWays Fuzja? A co z nową grupą - Polish Wariors?
https://staging-pl.onlinesoccermanager.com/Crews/Profile/13466Teraz nawet są dwie grupy Polish Warriors natomiast przestała istnieć Polish Slavic Group
-
@kuba-fala Jest, niedawno widziałem. 4 z 6 loguje się
-
@mihau1878 A co robicie nabór?;)
-
@huzar-shakir Odświeżyłem temat bo dawno tu nikt nie pisał
-
@mihau1878 Wszędzie tłok
-
@mihau1878 Jakoś mało jest zainteresowanych grą w grupach. A może nowe forum jest dla niektórych przeszkodą i po prostu go nie ogarniają? Bardzo możliwe.
-
@ToomAnyWays said in Rekrutacja do grupy:
@mihau1878 Jakoś mało jest zainteresowanych grą w grupach. A może nowe forum jest dla niektórych przeszkodą i po prostu go nie ogarniają? Bardzo możliwe.
Myślę, że to wszystko przez zmiany. Jakoś tak osm ma, że wszystko czego się dotknie w moim odczuciu jest nieco gorzej. Wersja 3.0 nie byłaby taka tragiczna, jak by pozostały bilety zamiast monet - oczywiście dopasować je do aktualnych potrzeb. Te forum jest bardziej komunikatywne za to stare bardziej klimatyczne. Moje odczucia mogą wynikać z krótkiego stażu w osm więc mogę się mylić:)
-
@sniki26 @mihau1878 @borynos rośnie wam konkurencja. Dziś została zawiązana nowa grupa: Polish Hussars. Trzymamy kciuki za nowa grupę i jej moderatora: @Farba101 :fingers_crossed_tone1:.
-
@Dovco_HandF Zobaczymy co z tego będzie.
-
@kuba-fala Wszystko obraca się wokół języka angielskiego.pomyśl zanim zapytasz.już ktoś kiedyś pisał na ten temat.
-
Poczekamy i po obserwujemy jak to się rozwinie, bo na razie nie ma nikogo w grupie oprócz siebie.