Rekrutacja do grupy
-
Grupa Polish Legends ogłasza nabór do swojej grupy. Zapraszam wszystkich aktywnych menedżerów, lubiących się udzielać na forum oraz chętnych do wcielenia się w szeregi naszej grupy. Podczas reprezentowania naszej grupy będzie możliwość występu podczas różnego rodzaju turniejach zapraszam o kontakt ze mną w tej sprawie na priv.
Dziękuję za zainteresowanie i pozdrawiam Byku :slight_smile: -
@Dovco_HandF i @Byku-Duma-Warmii normalnie oszaleli!
Oni postanowili założyć nową grupę, gdzie chcą się podzielić swoją dużą wiedzą ze wszystkimi chętnymi menadżerami, którzy do nich dołączą:thumbsup_tone2:.
Akademia zostanie dla was otwarta już od .. roku!
Celem nowej grupy pod znakiem biało-czerwonej róży będzie podniesienie umiejętności wśród menadżerów polskiej społeczności, aby na stałe zagościli w pierwszej setce polskiego rankingu i próbowali wejść do pierwszej setki światowego rankingu. Pomożemy wam dobrać taktyki tak, aby gra stała się jeszcze przyjemniejsza. Nauczymy was tego wszystkiego, co sami umiemy i pokażemy jak grać, aby z gry czerpać satysfakcję pełnymi garściami.
-
@dovco_handf & @Byku-Duma-Warmii powodzenia Panowie.Pewne jest,że uda się wam stworzyć konkurencję dla najlepszych w kraju i w bardzo szybkim tempie zbudujecie mocną grupę
Jurek,to teraz turniej PE CUP rozgrywany będzie pod szyldem waszej nowej grupy ???
-
@huzar-shakir said in Rekrutacja do grupy:
PE CUP
The Eagles Cup przekazałem @Damiś27, a więc z powrotem PE. Ja to stworzyłem, ale dalej pociągnie to już @Damiś27 - on do tego przedsięwzięcia jest idealny :clap_tone1:.
-
Polska Akademia Menadżerów została dla was otwarta już od
.. roku czyli od dziś!
Celem nowej grupy pod znakiem biało-czerwonej róży będzie podniesienie umiejętności wśród menadżerów polskiej społeczności, aby na stałe zagościli w pierwszej setce polskiego rankingu i próbowali wejść do pierwszej setki światowego rankingu. Pomożemy wam dobrać taktyki tak, aby gra stała się jeszcze przyjemniejsza. Nauczymy was tego wszystkiego, co sami umiemy i pokażemy jak grać, aby z gry czerpać satysfakcję pełnymi garściami.
Zainteresowanych menadżerów serdecznie zapraszam do grupy.
-
Pierwszy dzień rekrutacji:
Akademia nadal jest otwarta dla nowej generacji mistrzów :ok_hand_tone1:.
-
Nie będę się za bardzo rozpisywał,szukamy kogoś do grupy. Kandydat z pewnością musi spamować na forum grupy,być aktywnym i mieć jakieś doświadczenie w tej grze Fajne by było gdyby był ogarnięty nie chcę mi się użerać z gimbusami. Można pisać do mnie oraz @ToomAnyWays. Pozdrawiam daroo933.
-
@pawełfurmański said in Poszukuję grupy.:
Witam!
Jestem nowy na forum i nigdy nie byłem w żadnej grupie. Mam jednak doświadczenie ponad 1000 rozegranych meczy na moich 4 subkontach. Mogę podać więcej informacji na mój temat zainteresowanym.
Pozdrawiam! -
Jeśli jakaś grupa grająca na arenie międzynarodowej i w turniejach chciałaby mnie zatrudnić to oczywiście jestem otwarty na współpracę
-
@kruk94 said in Rekrutacja do grupy:
Jeśli jakaś grupa grająca na arenie międzynarodowej i w turniejach chciałaby mnie zatrudnić to oczywiście jestem otwarty na współpracę
Już nie musicie zapraszać do grup, gdyż wróciłem na stare śmieci - do grupy gdzie byłem chyba najdłużej...
-
Już nie musicie zapraszać do grup, gdyż wróciłem na stare śmieci - do grupy gdzie byłem chyba najdłużej...
Grasz w zagranicznej grupie?
-
@kruk94
Powodzenia :slight_smile:. -
Witajcie, Spartacus Legends przyjmie do grupy menadżerów czekających na ciekawe wyzwania w postaci licznych turniejów, bitew i lig grupowych. Rozpatrzymy każdą kandydaturę. Oczekujemy od graczy aktywności i poszanowania zasad oraz członków grupy. Cenimy sobie lojalność. Zgłoszenia należy kierować do mnie:)
-
@mihau1878 said in Rekrutacja do grupy:
Grupy zostały "odświeżone", może są menadżerowie szukający nowych załóg?
Tak ja
-
@mihau1878 Zgłaszam chęć dołączenia do grupy