Rekrutacja do grupy
-
@huzar-shakir Odświeżyłem temat bo dawno tu nikt nie pisał
-
@mihau1878 Wszędzie tłok
-
@mihau1878 Jakoś mało jest zainteresowanych grą w grupach. A może nowe forum jest dla niektórych przeszkodą i po prostu go nie ogarniają? Bardzo możliwe.
-
@ToomAnyWays said in Rekrutacja do grupy:
@mihau1878 Jakoś mało jest zainteresowanych grą w grupach. A może nowe forum jest dla niektórych przeszkodą i po prostu go nie ogarniają? Bardzo możliwe.
Myślę, że to wszystko przez zmiany. Jakoś tak osm ma, że wszystko czego się dotknie w moim odczuciu jest nieco gorzej. Wersja 3.0 nie byłaby taka tragiczna, jak by pozostały bilety zamiast monet - oczywiście dopasować je do aktualnych potrzeb. Te forum jest bardziej komunikatywne za to stare bardziej klimatyczne. Moje odczucia mogą wynikać z krótkiego stażu w osm więc mogę się mylić:)
-
@sniki26 @mihau1878 @borynos rośnie wam konkurencja. Dziś została zawiązana nowa grupa: Polish Hussars. Trzymamy kciuki za nowa grupę i jej moderatora: @Farba101 :fingers_crossed_tone1:.
-
@Dovco_HandF Zobaczymy co z tego będzie.
-
@kuba-fala Wszystko obraca się wokół języka angielskiego.pomyśl zanim zapytasz.już ktoś kiedyś pisał na ten temat.
-
Poczekamy i po obserwujemy jak to się rozwinie, bo na razie nie ma nikogo w grupie oprócz siebie.
-
@Byku-Duma-Warmii możesz długo nie czekać na rozwiązanie sprawy
-
@Byku-Duma-Warmii Dopiero co grupa została zarejestrowana... Fajnie, że coś się dzieje w tym temacie. Może w następnych MPG 2018 zagra już 8 grup? Ciągle wilki śpią, może się obudzą jeszcze? Już wiosna .
-
@Dovco_HandF
Były by bardzo fajnie :slight_smile:. Czym więcej dobry grup tym ciekawsze będę turnieje grup w Polsce -
Grupa Polish Legends ogłasza nabór do swojej grupy. Zapraszam wszystkich aktywnych menedżerów, lubiących się udzielać na forum oraz chętnych do wcielenia się w szeregi naszej grupy. Podczas reprezentowania naszej grupy będzie możliwość występu podczas różnego rodzaju turniejach zapraszam o kontakt ze mną w tej sprawie na priv.
Dziękuję za zainteresowanie i pozdrawiam Byku :slight_smile: -
@Dovco_HandF i @Byku-Duma-Warmii normalnie oszaleli!
Oni postanowili założyć nową grupę, gdzie chcą się podzielić swoją dużą wiedzą ze wszystkimi chętnymi menadżerami, którzy do nich dołączą:thumbsup_tone2:.
Akademia zostanie dla was otwarta już od .. roku!
Celem nowej grupy pod znakiem biało-czerwonej róży będzie podniesienie umiejętności wśród menadżerów polskiej społeczności, aby na stałe zagościli w pierwszej setce polskiego rankingu i próbowali wejść do pierwszej setki światowego rankingu. Pomożemy wam dobrać taktyki tak, aby gra stała się jeszcze przyjemniejsza. Nauczymy was tego wszystkiego, co sami umiemy i pokażemy jak grać, aby z gry czerpać satysfakcję pełnymi garściami.
-
@dovco_handf & @Byku-Duma-Warmii powodzenia Panowie.Pewne jest,że uda się wam stworzyć konkurencję dla najlepszych w kraju i w bardzo szybkim tempie zbudujecie mocną grupę
Jurek,to teraz turniej PE CUP rozgrywany będzie pod szyldem waszej nowej grupy ???
-
@huzar-shakir said in Rekrutacja do grupy:
PE CUP
The Eagles Cup przekazałem @Damiś27, a więc z powrotem PE. Ja to stworzyłem, ale dalej pociągnie to już @Damiś27 - on do tego przedsięwzięcia jest idealny :clap_tone1:.
-
Polska Akademia Menadżerów została dla was otwarta już od
.. roku czyli od dziś!
Celem nowej grupy pod znakiem biało-czerwonej róży będzie podniesienie umiejętności wśród menadżerów polskiej społeczności, aby na stałe zagościli w pierwszej setce polskiego rankingu i próbowali wejść do pierwszej setki światowego rankingu. Pomożemy wam dobrać taktyki tak, aby gra stała się jeszcze przyjemniejsza. Nauczymy was tego wszystkiego, co sami umiemy i pokażemy jak grać, aby z gry czerpać satysfakcję pełnymi garściami.
Zainteresowanych menadżerów serdecznie zapraszam do grupy.