Rekrutacja do grupy
-
Jeśli jakaś grupa grająca na arenie międzynarodowej i w turniejach chciałaby mnie zatrudnić to oczywiście jestem otwarty na współpracę
-
@kruk94 said in Rekrutacja do grupy:
Jeśli jakaś grupa grająca na arenie międzynarodowej i w turniejach chciałaby mnie zatrudnić to oczywiście jestem otwarty na współpracę
Już nie musicie zapraszać do grup, gdyż wróciłem na stare śmieci - do grupy gdzie byłem chyba najdłużej...
-
Już nie musicie zapraszać do grup, gdyż wróciłem na stare śmieci - do grupy gdzie byłem chyba najdłużej...
Grasz w zagranicznej grupie?
-
@kruk94
Powodzenia :slight_smile:. -
Witajcie, Spartacus Legends przyjmie do grupy menadżerów czekających na ciekawe wyzwania w postaci licznych turniejów, bitew i lig grupowych. Rozpatrzymy każdą kandydaturę. Oczekujemy od graczy aktywności i poszanowania zasad oraz członków grupy. Cenimy sobie lojalność. Zgłoszenia należy kierować do mnie:)
-
@mihau1878 said in Rekrutacja do grupy:
Grupy zostały "odświeżone", może są menadżerowie szukający nowych załóg?
Tak ja
-
@mihau1878 Zgłaszam chęć dołączenia do grupy
-
Aleja Gwiazd przyjmie w swoje szeregi aktywnych graczy Nie wymagam doświadczenia tylko aktywności i zaangażowania Mile widziani również doświadczeni gracze, Zapraszam, zgłoszenia proszę kierować do mnie na priv
-
Siemka, poszukuje grupy, chciałby ktoś mnie ;)?
-
Nasze kryteria znajdują się poniżej
Wolimy mówić po turecku. -
@bayram-karakuş said in Rekrutacja do grupy:
Nasze kryteria znajdują się poniżej
Wolimy mówić po turecku.A my po Polsku, to mamy problem:D
-
@stefan-joptwojmać Przepraszam. Musiałem to udostępnić, ponieważ nie mogłem zmienić języka na obrazku.
-
@bayram-karakuş said in Rekrutacja do grupy:
@stefan-joptwojmać Przepraszam. Musiałem to udostępnić, ponieważ nie mogłem zmienić języka na obrazku.
Nie widać obrazka
-
Witam jestem tu nowy. Poszukuje graczy do grupy Miszcze. Mile widziana aktywność bez doświadczenia
-
@daroo933 said in REKRUTACJA DO GRUPY:
Nie mogę pisać w starym temacie więc pozwolę założyć sobie nowy
Siema!
Nie muszę nikomu przedstawiać tej grupy bo to czołówka w PL od kilku lat. Husarya_PL poszukuję ludzi go grupy.. Czego oczekujemy od kandydata przede wszystkim dobrej gry oraz dużej aktywności na forum grupowym! Jeśli nie masz czasu być aktywnym na forum to wcale nie pisz i nie trać naszego czasu.. Szukamy młodych menadżerów z potencjałem oraz starych wyjadaczy jak ktoś chce zmienić grupę to śmiało pisać do mnie nie bać się pozdro! -
Tak więc tak jak napisał darooo. Nikogo nie skreślamy na początek, no może prawie nikogo:). Poszukujemy osób aktywnych na forum i takich które nie będą miały problemów, aby zainwestować kilkaset monet w bitwę. To jest szansa dla tych którzy zawsze chcieli do nas dołączyć, dla tych którzy opierają swoje grę na walce tylko o najwyższe cele. Jesli chcesz wygrywać, rozwijać się dalej i jesteś osobą komunikatywna, a na pierwszym miejscu dla Ciebie jest grupa, nie indywidualne osiągnięcia w bitwach to ten post jest kierowany do Ciebie. Jeśli po tygodniu zniknie zajawka na wspólną grę, odechce Ci się pisania na forum, dzielenia się spostrzeżeniami i dążeniu do wspolnych zwycięstw to nie marnuj naszego czasu i po prostu nie pisz, szanujmy swój czas. Zapraszam do kontaktu priv, zapewniam anonimowość, hehe.