Rekrutacja do grupy
-
Grupa Polish Warriors prowadzi rekrutacje jesli jesteś chetny na uczestnictwo w bitwach oraz gre w lidze grupowej zapraszam do mojej grupy manadżerów z doświadczeniem.
-
@huzar-shakir
Super huzar. Trzymam kciuki żeby wypaliło! Powodzenia -
@huzar-shakir
Cieszy mnie to niezmiernie, że powstaje nowa polska grupa organizowana przez świetnego menadżera, a prywatnie mojego dobrego kolegę, z którym miale przyjemność grać w wielu ligach i który jeszcze niedawno był dużym wzmocnieniem w Polish Eagles.
Powodzenia huzar! -
@huzar-shakir Powodzenia
-
@huzar-shakir Powodzenia
-
@Michal_ACM jak nie wypali to się wysadzi:)
-
@huzar-shakir zaczynamy pomału działać.grupowa liga,międzynarodowa ruszyła.wszystko idzie ku dobremu.
-
@sniki26 podzięka.na MPG 2017 będziemy gotowi.
-
@huzar-shakir
oby nie kolejna grupa "słomiany zapał PL" dajcie czadu -
Szukam grupy. Czekam na propozycję. Ostatnio nie mam radości z gry, muszę coś zmienić. Najłatwiej grupę. Nie chcę źle wypaść w finale MP dlatego czekam na propozycję.
-
1 liga grupowa PW już się rozkręciła na dobre.Jako,że nas niewielu gra z nami kilku zaproszonych menago.
-
@mihau1878
Jest sporo turniejów w najbliższym czasie, więc ma szansę się pokazać, tylko z nie skorzystać i kto wie może któraś z grup go weźmie pod swoje skrzydła -
Witam, dziękuję za propozycję dołączenia do grup: Polish Warriors, Polish Legends, Polish Eagles oraz propozycję pozostania w Polish Slavic Group. Propozycję były fajne i miło, że tyle grup mnie chciało. Musiałem podjąć decyzję gdzie najbardziej się rozwinę wybór prosty Polish Eages.