Rekrutacja do grupy
-
Siemka, poszukuje grupy, chciałby ktoś mnie ;)?
-
Nasze kryteria znajdują się poniżej
Wolimy mówić po turecku. -
@bayram-karakuş said in Rekrutacja do grupy:
Nasze kryteria znajdują się poniżej
Wolimy mówić po turecku.A my po Polsku, to mamy problem:D
-
@stefan-joptwojmać Przepraszam. Musiałem to udostępnić, ponieważ nie mogłem zmienić języka na obrazku.
-
@bayram-karakuş said in Rekrutacja do grupy:
@stefan-joptwojmać Przepraszam. Musiałem to udostępnić, ponieważ nie mogłem zmienić języka na obrazku.
Nie widać obrazka
-
Witam jestem tu nowy. Poszukuje graczy do grupy Miszcze. Mile widziana aktywność bez doświadczenia
-
@daroo933 said in REKRUTACJA DO GRUPY:
Nie mogę pisać w starym temacie więc pozwolę założyć sobie nowy
Siema!
Nie muszę nikomu przedstawiać tej grupy bo to czołówka w PL od kilku lat. Husarya_PL poszukuję ludzi go grupy.. Czego oczekujemy od kandydata przede wszystkim dobrej gry oraz dużej aktywności na forum grupowym! Jeśli nie masz czasu być aktywnym na forum to wcale nie pisz i nie trać naszego czasu.. Szukamy młodych menadżerów z potencjałem oraz starych wyjadaczy jak ktoś chce zmienić grupę to śmiało pisać do mnie nie bać się pozdro! -
Tak więc tak jak napisał darooo. Nikogo nie skreślamy na początek, no może prawie nikogo:). Poszukujemy osób aktywnych na forum i takich które nie będą miały problemów, aby zainwestować kilkaset monet w bitwę. To jest szansa dla tych którzy zawsze chcieli do nas dołączyć, dla tych którzy opierają swoje grę na walce tylko o najwyższe cele. Jesli chcesz wygrywać, rozwijać się dalej i jesteś osobą komunikatywna, a na pierwszym miejscu dla Ciebie jest grupa, nie indywidualne osiągnięcia w bitwach to ten post jest kierowany do Ciebie. Jeśli po tygodniu zniknie zajawka na wspólną grę, odechce Ci się pisania na forum, dzielenia się spostrzeżeniami i dążeniu do wspolnych zwycięstw to nie marnuj naszego czasu i po prostu nie pisz, szanujmy swój czas. Zapraszam do kontaktu priv, zapewniam anonimowość, hehe.
-
@huzar-shakir said in Rekrutacja do grupy:
@daroo933 Nie chcą do nas przyjść,jesteśmy za słabi.
Na to wychodzi
-
@huzar-shakir założę multikino lub pięć
-
@kruk94 said in Rekrutacja do grupy:
@daroo933 dziwicie się, że chętnych brak skoro na wstępie odstraszacie inwestycją kilkuset monet w bitwę
Widać, że nie grasz w bitwach... W takim WCC niestety użycie monet jest nieuniknione.. Tutaj grają najlepsi na świecie.. Jeśli rywal używa obozów i tajnych to my również musimy.. Wszystko kosztuje ale jesteśmy na to przygotowani. Kto będzie chciał z nami zagrać ten się zgłosi większośc nas zna i wie na co nas stać. Wolę poczekać dłużej na kogoś porządnego aniżeli brać każdego jak leci
-
@daroo933 tak jest.kruk za wiele niema pojęcia na temat rozgrywania bitew na szczeblach "areny międzynarodowej",ale to nie MPG gdzie gramy dzięki naszym pomysłodawcom (duży plus Panowie moderatorzy naszego OSM) tylko tajnymi,gdzie raptem tracimy 18 monet.transfery wiadomo,każdy już wydaje jak chce . jak nikogo nie zwerbujemy to trudno,będziemy grać tak jak w ostatnim czasie,też damy radę
-
Siema !
Potrzebuje Bardzo Dobrych Graczy do Grupy w OSM.
Nazwa Grupy: Camp Nou
Liczba Punktów: 4 202
Jeśli ktoś byłby chętny to dajcie znać w wiadomości w OSM lub tutaj.
Jest 9/24 osób.
Bardzo prosiłbym o kontakt.
Jestem założycielem grupy i jesli chodzi o zapisy do grupy to są one "na prośbę". -
@huzar-shakir tak się składa że mam pojęcie o bitwach.. .. nie trzeba w nich grać, żeby teorie znać
-
O to co przeczytałem w profilu twojej grupy :
"Grupa do bitew tylko dla dobrych graczy z Polski.
Zasady uczestnictwa w grupie:- nie obrażamy innych członków grupy,
- kibicujemy FC BARCELONIE,
- dajemy z Siebie 100 % możliwości,
- uczestniczymy w bitwach,
- nie obrażamy Klubu FC BARCELONA.
Awansujemy graczy za: - top 3 w bitwach.
Degradujemy graczy za: - miejsca od 8 do 10 w bitwach.
Wyrzucamy graczy za: - miejsca od 8 do 10 w bitwach,
- obrażenie innych członków grupy,
- obrażenie Klubu FC BARCELONA"
Piszesz o szacunku i kibicowabiu dla klubu FC Barcelona ...
-
"#KOCHAĆBARÇE & #JEBAĆrealmadryt
#JEBAĆrealmadryt & #KOCHAĆBARÇE"To znalazłem na twoim profilu.Bez sensu wpisy, w tym momencie poczułem się obrażony i jako kibic Realu Madryt nie będę prosić o przyjęcie mnie do twojej grupy
Ponadto:Jakieś degradacje za fakt nie osiągnięcia w bitwie celi od 8 do 10 miejsca w bitwie,czy też nawet usunięcie z grupy...Ja pier..przecież to jest chore i warte leczenia.
Jak można pisać takie bzdury nie mając zapewne bladego pojęcia o prawdziwych bitwach ? Tragedia.Z Husarya powinienem zostać wyrzucony bo w ostatniej bitwie w rozgrywkach WCC nie osiągnąłem celu będąc 10 zamiast 9.Nie na tym rzecz polega. Nie tędy droga do budowania mocnej ekipy nie znając zasad rozgrywania bitew.