Zapraszam do ligi...
-
Topik nie do dyskusji!
W tym miejscu zapraszamy innych menadżerów do swojej ligi. Jeden post na jedną ligę. Proszę tej zasady przestrzegać. -
Jeśli chce ktoś pyknąć ligę ze mną tak na rozgrzewkę to zapraszam na priv
-
zapraszam chętnych.liga chroniona bez przyspieszaczy.
-
Proszę starać się przy zamieszczaniu zaproszeń do ligi o podawanie następujących informacji:
Liga:
Nazwa ligi:
Moderator:
Dzień Przygotowawczy: 1
Dostępne kluby:
Ustawienia: -
Chcę zagrać ligę POKEMON, więc zbieram chętnych:
- brak obozów
- brak tajniaków
- funkcja timers wyłączona
Ligę założę gdy uzbieram 18 chętnych, decyduje kolejność:
1.Stefan Joptwojmać
2.gorkins
3. karolgadziejewski
4. ?Wyślijcie mi prywatną wiadomość na forum, a ja zaktualizuję tutaj stan, by nie robić spamu.
-
@Stefan-Joptwojmać wysłałem Ci wiadomość,że chętnie zagram i nic.pełna ignoracja.szkoda.
-
@huzar-shakir said in Zapraszam do ligi...:
@Stefan-Joptwojmać wysłałem Ci wiadomość,że chętnie zagram i nic.pełna ignoracja.szkoda.
Wybacz, umknęła mi Twoja wiadomość:)
-
Muszę zrezygnować niestety z powodu braku chętnych. Nie ma sensu czekać w nieskończoność.
-
Zapraszam do zaliczenia celu, do wspólnej nauki i gry :thumbsup_tone1:
Dzień Przygotowawczy: 1
Dostępne kluby: 10
Ustawienia: wszystko na TAK -
Jest kilku managerów w lidze, czekamy na kolejnych. Liga San Marino, 3 dni do startu. Zapraszam
-
zapraszam.Liga Słoweńska.Mocna silna obsada.! dzień przygotowawczy.Przyspieszacze-brak.
-
Zapraszam do ligi Armeńskiej, 2 dzień przygotowań - 3 wolne miejsca cel 1,3,5
-
Szukam jakiejś ligi z możliwością nabicia trochę punktów ktoś coś to poproszę zapro
-
Zwolniło się miejsce w lidze tajlandzkiej u @Dovco_HandF . Drużyna Sukhothai, cel 15, obecnie 5 miejsce, wartość składu ok. 220 mln. Kolejka 20/39. Musiałem zrezygnować ze względu na Husarya Cup. Brać dopóki jest, bo dałem też posta na światowym forum. Kto pierwszy ten lepszy.
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/75/league-recruits/92 -
Gram w lidze European Champions A. Liga rozpocznie sie za 2 dni. Kto chętny niech wchodzi
-
Witam, szukam graczy chętnych do zagrania ze mną na trwające sezony lub na przyszłość. Niestety, nie którzy sobie nie radzą i odchodzą z klubów. Celów będzie ciężko osiągnąć, ale nie gdzie się da. Tylko pytanie czy zależy wam żeby się rozwinąć, czy osiągać cele i jakiej lidze chcecie zagrać Finlandi graczy 11/12(kilkoro dobrych graczy wcześniej była cała liga z dobrych lub co mają możliwości, ale po odchodzili. Francja już cała liga. Maroko założona Aykut TürközzS3 poziom rozczarowujący mnie(gram beznadziejnie, a i tak jestem 1, graczy 13/16. Jeśli teraz nie chcecie przejmować po kimś,a jesteście zainteresowani ze mną zagrać zapraszam do kontaktu
-
Zapraszam do ligi Marokańskiej - liga bez tajnych obozów i zgrupowań - 8 miejsc wolnych
Nazwa Ligi: المغرب
Numer: 16242583
Country: Morocco
4 dni przygotowań
wolne kluby 4
bez obozów i zgrupowań