Zapraszam do ligi...
-
@marcin6578 Chętnie bym zagrał
-
Zapraszam do ligi estońskiej start za ponad 2 dni
-
Zapraszam do Ligi Bałkanów. Start za 24h. 12 drużyn wolnych.
-
Zapraszam do 2 ligi belgijskiej.
Start 28 września, jeszcze 2 wolne miejsca
Liga bez Obozów -
Siemka , jest ktoś chętny zagrać w Urugwaju? Zostały 3 wolne miejsca, do rozpoczęcia sezonu 2 dni 2 godziny, wszystkie opcje na tak
Numer ligi 29385701 -
Zamierzam utworzyć ligę Elita Europejska-Puchar. Jest to dobrze nam znana Liga Mistrzów z fazą grupową oraz pucharową. Zbieram chętnych do gry, obecnie udział zadeklarowali: @Rusewicz, @TalaLala, @Lhundaeion, @Magic-89, @huzar-shakir, @Szeregowiec, @Rhett1, @Łukasz-Wierzbowski, @krystian16061994, @mordaf, @maqpax, @Kamson73 oraz @Marcin6578. Start wspólnie dogadamy a tymczasem zapraszam innych do zabawy. Zainteresowanych zapraszam na priv
-
Zapraszam do udziału w 2 sezonie rozgrywek w mojej lidze, liga to Chile, nazwa ligi Wierzba Leauge #2, do rozpoczęcia rozgrywek pozostały 3 dni i 20 godzin, pozostało jedno wolne miejsce, w lidze pojawił się ciekawy gosc , którym jest niedawny kapitan reprezentacji Indonezji w WNT, w bitwie przeciwko Białorusi Darboz Le69enD
-
Witam zapraszam chętnych do ligi grupowej Polish Warriors. Start 21.11. Liga Polska ekstraklasa
-
-
Zapraszam do swojej ligi Co prawda już po 6 kolejkach ale liga zapowiada się ciekawie
-
U mnie 3 miejsca wolne w lidze angielskiej pierwsza kolejka za dwa dni
-
Witam. W mojej lidze zostały 2 wolne miejsca. Start 10.12.
-
Liga: Polska
Konto: konto główne
Dzień meczu: 1 dzień 23 godziny
Liczba klubów w lidze: 16
Liczba wolnych klubów w lidze: 10Aktywni menedżerowie, którzy kochają konkurencję, mogą dołączyć do ligi
-
Zapraszam do ligi duńskiej,3 dnii i 22 godziny do startu
-
Jeden chętny do gry i będzie komplecik.
-
PAM zaprasza do ligi świątecznej Co prawda mamy 3 kolejki za sobą ale jest doborowe towarzystwo i na pewno mecze będą emocjonujące. Mamy 2 wolne miejsca. Zapraszamy Kto chętny proszę się odezwać do @Lhundaeion albo złożyć akces do ligi nazwa Liga Kevina
-
Zapraszam do ligi egipskiej. Zostało kilka miejsc do obsadzenia, początek 4 stycznia.
-
Mogę założyć jakąś ligę za 9 dni kto jest chętny
-
@maloba Nie musisz czekać z kontynuacją ligi do ostatniej kolejki, możesz to zrobić w połowie sezonu na przykład