Zapraszam do ligi...
-
Czołem menadżerowie
Zakładam swoją premierową lige a będą to Mistrzostwa Euro 2020. Liga wystartuje jeśli będę miał 32 graczy (min. 24). Reprezentacje będą losowane w kole fortuny lub w maszynie losującej. Wszytskie możliwości będą dostępne z wyjątkiem transferów i przyspieszaczy. Planuje rozpoczęcie ligi sroda/czwartek wszytsko zależy od tego w jakim tempie będziecie się zapisywać i czy uzbiera się was przynajmniej 24 . Zachęcam wszystkich
PozdrawiamKto chętny niech napisze mi to prywatnie albo zgłosi się tutaj
-
Witajcie menadżerowie!
Zapraszam do ligi hiszpańskiej. Zostało 9 klubów. Pierwszy mecz za 5 godzin. Wszystkie zasady podstawowe;)Kto chętny proszę sobie wpisać w wyszukiwarce lig moją nazwę i wybrać pierwszy slot.
-
Super Liga AMP #4 Włochy
Dzień przygotowawczy: 1
Liczba klubów w lidze: 20
Liczba wolnych klubów w lidze: 12
Wszystkie opcje włączone.
Liga prywatna, tylko na zaproszenie.Czwarta liga Akademii Menadżerów PL tym razem we włoskiej Serie A. Jesteśmy otwarci dla wszystkich zainteresowanych graczy przede wszystkim z polskich grup. U nas można wygrać 4 bilety do Pucharu Zwycięzców, gdzie przechodzi się razem ze zbudowanym zespołem! Zapraszamy.
-
@Dovco_HandF said in Zapraszam do ligi...:
Super Liga AMP #4 Włochy
Dzień przygotowawczy: 1
Liczba klubów w lidze: 20
Liczba wolnych klubów w lidze: 12
Wszystkie opcje włączone.
Liga prywatna, tylko na zaproszenie.Czwarta liga Akademii Menadżerów PL tym razem we włoskiej Serie A. Jesteśmy otwarci dla wszystkich zainteresowanych graczy przede wszystkim z polskich grup. U nas można wygrać 4 bilety do Pucharu Zwycięzców, gdzie przechodzi się razem ze zbudowanym zespołem! Zapraszamy.
@Wojtyn84 and @stb411 wbijajcie do tej ligi, to wtedy będą dobre mecze i emocje do końca, dobra sprawa też by potrenować taktyki przed IMP X edycja
-
Zapraszam do Ligi Alei Gwiazd, gramy Ligę Polską, okres przygotowawczy to jeszcze 2 dni i 11h na ten moment. Chętnych proszę o kontakt poprzez wiadomość prywatną.
-
WItam
Prowadzi ktoś jakąś ligę bez transferów? Może być nawet w połowie. Mam z rok przerwy a z chęcią coś bym potrenował na nowo -
Hej, szukam chętnych do 11-stej odsłony mojej ligi, rywalizacja w Indiach, do rozpoczęcia pozostało 3 dni i 9 godzin, zapraszam serdecznie
-
Witam,około godziny 23 odpalam ligę Francuską, zapraszam chętnych do wspólnego grania
-
Siemanko. Zapraszam do II ligi belgijskiej. Start za 3 dni, 7 wolnych miejsc. Szybka liga(14 kolejek + 3 mecze w pucharze).
-
Witam. Polish Warriors gra ligę grupową, mamy jeszcze jedno wolne miejsce. Liga to: "All Stars"(liga rozpocznie się za 2dni i 3h ( okres przygotowawczy) Proszę pisać do @krystian16061994
-
Zapraszam do ligii Fińskiej ,start za 2 dnii.
-
Gdyby ktoś miał ochotę potrenować przed MPP na głównym slocie odpaliłem "Dumy Narodów "
Zapraszam chętnych. -
Dzień Przygotowawczy: 1
Dostępne kluby: 46
Ustawienia: wszystko na TAK
Intarnational Cup AMP - 1 year wystartował!
Dziś jest ten dzień, kiedy rok temu założył drugą grupę mojego autorstwa: AMP, która jednocześnie jest też akademią PAM (pierwszej mojej grupy, którą założyłem 17 sierpnia 2017). Z obu jestem równie dumny i zadowolony. Z tej okazji założyłem dziś turniejową ligę z formułą otwartą dla wszystkich chętnych z Polski i zagranicy (max 48 osób). Zapraszam wszystkich chętnych z wolnymi kontami do zabawy . -
Szukam osób do kontynuacji LIGI #KARTOFLISKO
Zapewniam wysoki poziom chętnych zapraszam na privTutaj właśnie zakończona liga
-
@wojciech-wieland said in szukanie menadżerów do 4 Ligi w Anglii:
Hej. Chciałby ktoś dołączyć do prowadzonej przeze mnie 4 Ligi w Anglii? Zostały 2 dni do przygotowań do sezonu i jest na ten moment wolnych 16 klubów. Liga jest bez zgrupowań i bez tajnych treningów
-
Jest ktoś chętny na grę w 4 Lidze w Anglii? Liga jest bez tajnych treningów i zgrupowań zostało 2 dni do rozpoczęcia sezonu i 16 wolnych klubów
-
Witam szefów wszystkich polskich grup.
Na rok istnienia Lions of Poland organizujemy turniej wraz z gośćmi z zagranicy. Wszystkie chętne Polskie ekipy proszone są o kontakt ze mną . Na turnieju będziemy gościć zespoły z TOP100 ale i nie tylko. Niedługo więcej informacji i odkrywanie kart drużyn zaproszonych.
Pokażmy siłę Polskich Teamów