Zapraszam do ligi...
-
I jak są chętni żeby coś zagrać wspólnie?
-
@Dovco_HandF ostatnio czekalem i pozniej juz tej opcji nie mialem .
-
Liga francuska start dzisiaj wieczorem
-
Liga Turcja
Konto: konto główne
Rozpoczęcie meczu: 2 dni 23 godziny
Liczba klubów w lidze: 18
Liczba pustych klubów w lidze: 13Aktywni menedżerowie, którzy lubią zawody, mogą dołączyć do ligi
-
Zapraszam chętnych do nowej Zelandii
-
Zapraszam chcących zagrać w USA 3 dni do pierwszego gwizdka
-
Dzień przygotowawczy: 1
Liczba klubów w lidze: 20
Liczba wolnych klubów w lidze: 7
Wszystkie opcje włączone!
Liga prywatna, tylko na zaproszenie.
Pierwsza, inauguracyjna liga Akademii Menadżerów PL już wystartowała. Jesteśmy otwarci dla wszystkich zainteresowanych, z Polski i zagranicy. Zapraszamy -
Jeszcze 5 wolnych miejsc
-
Zostały 3 wolne miejsca. Start za lekko ponad 4 godziny.
-
Liga: Izrael
Rozpoczęcie meczu: 1 dzień 21 godzin
Liczba klubów w lidze: 14
Liczba pustych klubów w lidze: 6Aktywni menedżerowie, którzy kochają rywalizację i konkurencję, mogą dołączyć do ligi
-
Liga: Irlandia Północna
Rozpoczęcie meczu: 1 dzień 22 godziny
Liczba klubów w lidze: 12
Liczba pustych klubów w lidze: 6Aktywni menedżerowie, którzy kochają rywalizację i konkurencję, mogą dołączyć do ligi
-
Dzień przygotowawczy: 1
Liczba wolnych klubów w lidze: 9
Wszystkie opcje włączone!
Liga prywatna, tylko na zaproszenie.Druga liga Akademii Menadżerów PL już w 2 lidze włoskiej. Jesteśmy otwarci dla wszystkich zainteresowanych, z Polski i zagranicy. Zapraszamy
-
Zapraszam do nowej ligi Andory. 2 miejsca wolne z celami 5 i 7. Liga krótka - Tylko 17 kolejek. Start za 2 dni i 10h.
-
Uwaga, Jeśli ktoś chce dołączyć do ligi.
To zapraszam niech napisze swój nick z OSM w komentarzu lub napisze do mnie w OSM lub Discord: Damiś27#8131
Chcemy mieć pełne ligi
Zaczynamy:
Historia - Liga Klubów B i All Stars
Do wygrania miejsce w naszej akademii -
Planuję stworzyć ligę w Irlandii i szukam chętnych. Liga 10 zespołowa, bez żadnych ulepszeń, obozów i tajnych treningów. Jest kilka wolnych miejsc. Kontakt na pw tutaj lub na discordzie.
-
Witam menedżerowie!
Chciałbym Was zaprosić do mojej elitarnej ligi! Tym razem moja liga odbywa się w Ghanie! Zapraszam do rywalizacji!
Liga: Ghana
Nazwa: Troku League #2
Numer ligi: 533975Zostało jeszcze kilka miejsc, aktualnie jest trzeci dzień przygotowawczy.
Pozdro, Troczek13
-
Dzień przygotowawczy: 2
Liczba wolnych klubów w lidze: 3
Wszystkie opcje włączone.
Liga prywatna, tylko na zaproszenie.
Trzecia liga Akademii Menadżerów PL już w angielskiej lidze. Jesteśmy otwarci dla wszystkich zainteresowanych graczy przede wszystkim z polskich grup. U nas można wygrać 4 bilety do Pucharu Zwycięzców, gdzie przechodzi się razem ze zbudowanym zespołem! Zapraszamy. -
Liga: Korea Pd
Nazwa: Korea Selatan
Numer ligi: 33301855
4 kluby wolne. Start za 11 godzin. -
Liga Giblartal.
1 dzień przygotowawczy
Rozgrywki zamknięte i bez obozów
Zapraszam