Zapraszam do ligi...
-
Cześć. Zapraszam do ligi angielskiej. Do wyboru zostały jeszcze 3 kluby: Watford, Swansea i Sunderland. Liga całkiem ciekawa, gra tam m.in. @Bayram-Karakuş i @daroo933. Pierwszy mecz za 79h.
-
2 miejsca wolne w lidze szwedzkiej. Drużyny z celem 7 i 13. Brać póki ciepłe start za 22,5 h.
-
Zapraszam do Indonezji: Wolne 2 drużyny (Persiba cel12 i PS TNI cel15). 1 kolejka za 68 godzin
-
Poszukuję osoby do naszej ligi grupowej, która rusza za dni. Liga będzie osobowa, mamy już osób, także jakby ktoś jeszcze chciał do nas dołączyć to zapraszam do mnie na priv z wiadomością :slight_smile:.
Pozdrawiam -
Sezon 37! Gdzie się podziewasz? Chcesz pograć z silnymi menadżerami?
Liga: Niemcy 2 liga
Nazwa ligi: Polish CM's league:2Bundesliga
Moderator: Dovco_HandF
Dzień: 1 dzień przygotowawczy
Dostępne zespoły: 8/18 -
Zapraszam do Szkocji (liga zamknięta)
- 10 wolnych miejsc
- 4 dni przygotowawcze
- Puchar: Tak
- Transfery: Tak
- Obóz treningowy: Nie
- Tajny trening: Tak
- Bez przyspieszaczy
-
League: Singapur
League Name: S-League
Moderator: Krokodyl Amazoński
League start: 94h
Free Teams: 7/8
Cup: Yes
Transfers: Yes -
Jeśli ktoś byłby chętny na grę w Afryce to 1 sierpnia zakładam swoją pierwszą ligę. Jak na razie z dobrych graczy zapowiedzieli się @huzar-shakir, @stb411, oraz @tristan1982 ale czasu jest jeszcze sporo. Polecam zarezerwować sobie slot na te rozgrywki, bo może uda się wtedy skompletować fajny skład z mocnych menago Piszcie na priv, lub pod tym postem. Jestem elastyczny w tworzeniu ligi
-
Aleja Gwiazd organizuje 5 już sezon ligi grupowej, tym razem w Czechach :flag_cz: . Mamy jeszcze kilka wolnych miejsc, zacięte mecze i niesamowite emocje. Chcesz się sprawdzić ? Serdecznie zapraszam
- liga bez tajnych ani zgrupowań
- bez przyspieszaczy oraz funduszy prywatnych co zapewnia każdemu równą i sprawiedliwą rozgrywkę
- puchar : TAK
- wolne miejsca 6/16
- nr ligi : 374467
- 3 dzień przygotowań, jutro pierwsza kolejka
-
League ZEA
Nazwa- polish freebooter
1 dzień przygotowań
wszystkie opcje na tak włączone
zapraszam -
@stb411 sorki, byłem w delegacji i nie miałem jak wejść na forum, teraz nadrabiam zległości. Kilka osób w tym @daroo933 prosiło by założyć ligę po PEG. Zapraszam wszystkich chętnych, liga jest otwarta więc każdy może zagrać, będzie można zgarnąć dzięki temu sporo pkt, a i ekipa będzie zacna więc szykuje się ciekawa rozgrywka. Tak wiec oficjalnie:
START LIGI: 4.08.2017 GODZ 21
Wiekszosc wypowiedziała się pozytywnie na propozycje Sudanu, dlatego tam właśnie założę ligę by dopasować się do was. Tak więc zaklepane, gramy w SUDANIE ustawienia ligi, wszystko na TAK.W razie pytań zapraszam na priv w OSM, bo tam jestem dużo częściej niż tu na forum.
-
21:00 dziś zakładam ligę duńska .zapraszam
-
-
zapraszam do ligi peruwiańskiej https://pl.onlinesoccermanager.com/League/30313704/ChooseTeam
-
Zapraszam do ligi słowackiej
-Liga zamknięta
- 4 dni przygotowań
- Puchar: Tak
- Transfery: Tak
- Przyspieszacze: Nie
- Tajny trening: Tak
- Obóz: Nie
-
Cześć. Szukam dwóch osób do zapełnienia ligi grupowej. PiteRio i lopeztevez nie będą mogli zagrać tak więc mamy 2 miejsca wolne. Liga będzie miała formułę bitwy między trzema grupami. Wszystkie szczegóły poniżej. Chętnych proszę o info na priv. Start 15.08.
@toomanyways said in Liga Grupowa:Nowa formuła ligi grupowej!
New formula of group league
Będziemy grać w lidze 15-zespołowej. Z tych 15 osób będą zrobione trzy piątki, wygenerowane losowo. Już się tym zająłem i wyszło tak:
We'll play in 15-team league. From this 15 person I'll make three groups with 5 managers, it'll be generate randomly. I take care of it now and here you have results:
Liga grupowa będzie przypominała bitwę, gdzie każda piątka będzie miała kapitana, który będzie rozpisywał taktyki i wyznaczy drużyny, jakie wybierze reszta.
Group league will look like crew battle between this 3 groups, where every group will have their own captain, which will set tactics and set teams for managers.
Zagramy w lidze norweskiej. Każda grupa weźmie jedną drużynę z celem 1,4,7,10,13.
We'll play in Norway. Every group will chose one team with goal 1,4,7,10,13.
Tak wyglądają grupy.
This is our groups.
'1'
@kubek86
@martin343
@PiteRio
@Didierluk
@gizzii82
'2'
@benito1001
@robb-Z
@maxellino
@PepGuardiola-FCB
@ToomAnyWays
'3'
@lopeztevez
@daroo933
@Casual1948
@Kazuio
@krystian16061994If you have any questions you can ask me. Further details will be available soon.