Puchar Polski Grup 2020 - Dyskusja (PPG 2020)
-
To nowy twór Polskiego Personelu OSM, nad którym kilka osób bardzo długo pracowało i dopieszczało. Zamiast MPG, nie możemy grać w starym systemie bitewnym, a nowego jeszcze nie ma (w trakcie powstawania), więc wprowadzamy coś nowego, nowy turniej od tego roku: Puchar Polski Grup w OSM i będziemy to kontynuować w następnych latach z MPG. W PPG nie będziemy grać na zasadzie bitew .
-
@Damiś27 said in Puchar Polski Grup 2020 - Dyskusja (PPG 2020):
b) Klasyfikację są Najlepsza 2, Najlepsza 4, Najlepsza 6, Najlepsza 8 oraz Najlepsza Akademia i najważniejsza nagroda Najlepsza 10 - główny Puchar Polski
c) Ważność nagród/tytułównajważniejsza nagroda - główny Puchar Polski / Najlepsza 10 - dla wszystkich poza Akademią
Najlepsza Akademia (będzie liczona dla 10) - tylko dla Akademii
Najlepsza 8 - dla wszystkich grup oraz akademii
Najlepsza 6 - dla wszystkich grup oraz akademii
Najlepsza 4 - dla wszystkich grup oraz akademii
Najlepsza 2 - dla wszystkich grup oraz akademiid) Grupa może zdobyć tylko 1 nagrodę / tytuł (jedno 1 miejsce) oraz 3 razy stanąć na podium wszystko z kolejnością z punktem c)
Ja przepraszam bardzo, ale nie bardzo rozumiem o co tutaj tak właściwie chodzi. Grupa wystawia łącznie 20 osób podzielonych na 5 podzespołów które walczą o miano najlepszej 2, najlepszej 4 itd.?
-
indonesian crew can join this tournament ? hehhehehee
-
@Héichpunkt This is a tournament for Polish Groups.
I encourage other communities to create similar tournaments -
@Ochowiak Nie
e) Dla wszystkich liczymy wszystkie klasyfikację w przypadku zapisu:- Więcej graczy niż wynosi nagroda kategorii liczymy najlepszych graczy w każdej rundzie do każdej klasyfikacji zgodnie z punktem c)
- W przypadku zapisu grupy dla mniej graczy liczymy wszystkich graczy do każdej klasyfikacji zgodnie z punktem c)
Spróbuję przygotować jakiś przykład
Pamiętajcie czytamy cały regulamin inaczej, gwarancja że źle zrozumiemy
-
@Ochowiak To całkiem nowy twór i twoja reakcja jest jak najbardziej na miejscu. W drugiej edycji za rok będzie zdecydowanie mniej niejasności. Króciutko: gramy bardzo podobnie jak w Turnieju Urodzinowym PW, w oparciu o tej turniej powstały zasady PPG. Jest dowolna ilość zgłoszeń graczy: minimum 2, max 10. @Damiś27 pokaże na przykładach, o co chodzi jak zgłosi się tylko 2 z grupy i np. 10
-
Bardzo dziwny i pokręcony turniej
-
Miałem wiele pytań dotyczącą ilości uczestników dlatego musiałem jeszcze poprawić regulamin.
VI. Każda grupa może wystawić parzystą liczbę zawodników do Pucharu, czyli minimum 2 Rundy x 2 graczy, może być 2x4, 2x6 lub 2x8 ale maksymalnie 2x10.
Pamiętaj możesz zgłosić w 1 i 2 rundzie tych samych lub innych graczy, ale liczba zgłoszonych jest stała.
W każdej z kategorii z ilością zawodników będzie do wygrania osobny Puchar Polski Grup 2020. -
Chciałbym wam opowiedzieć o naszym logo na Pucharu Polski Grup 2020.
Na początku ten post miał ukazać się wcześniej, jednak przewidziałem że będzie taka cisza przed PPG 2020, dlatego go przeniosłem.
@Language-PLChciałbym podziękować za pracę oraz wiele godzin włożoną w tą grafikę graczowi @Dino-Ligenza.
Wykonał świetną pracę, zrobił w 100% nasz pomysł na logo turnieju oraz również dopełnił swoim doświadczeniem.
Dał nam duży wybór czy słuchał narzekań czy uwag @Damiś27 czy @Mati-Colchoner. (zwłaszcza moich)
Poświecił swój czas liczony w godzinach na rzecz turnieju oraz naszej społeczności.
W imieniu Polskiego Wsparcia OSM oraz Polskiej społeczności dziękujemy
Mam nadzieję, że będziemy mieli jeszcze szansę na współprace -
Jak w piosence "Wszystko ma swój czas"
Nie pozwól żeby zabrakło waszej grupy w turnieju, bo czas nigdy się nie zatrzyma
Daj sobie szansę na rywalizację, a medale i puchary dla wielu z was są możliweZostało niecałe 37 godzin, ale czas cały leci i jest go coraz mniej
Puchar Polski Grup 2020 - Zapisy (PPG 2020)
Zapisy: 07.05.2020 - 07.06.2020 (do godziny 24.00) Polskiego czasu
Start: 22.06.2020
Więcej informacji po zapisach między 08.06.2020-14.06.2020
-
Nikt ckw sie nie zapisał... klapa ten turniej, ale pogadam z chłopakami...
-
@Seba191995 To tylko Twoje jak na razie zdanie, wiele osób uważa inaczej
Z tego co wiem mają się zapisać kilka grup, także będzie ciekawie bo ten turniej będzie rekordowy pod ilością grup w turnieju dla Polskich grup -
Panowie dziś uzbieraliśmy chętnych.
Ale czy dacie nam szansę wzięcia w turnieju zalezy od was.
O 23 mialem juz listę chętnych, mialem wejść zgłosić, ale przysnęło mi sie na kanapie.
Mamy godz 1:27 i wysylam zgłoszenie tutaj oraz juz wcześniej wysłane na priw do Matiego.
Nazwa grupy: Polish Sparta
Link grupy:https://pl.onlinesoccermanager.com/Crew/#customhtml
PM: Josue Antonio
Ilość członków: 2x10 -
@Seba191995 Wy jesteście zapisani
Zapisał was @Josue-Antonio
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/52883/puchar-polski-grup-2020-zapisy-ppg-2020/18?page=1
Także teraz waszym obowiązkiem jest zagrać w Pucharze Polski Grup 2020Dziś będzie podsumowanie zapisów
-
@Damiś27 wiem, teraz dojrzałem, on jest jakby kapitanem tego turnieju, ale ja miałem to zrobić i zapisać nas, i uratował mnie. Heh a juz myślałem ze bdz dym na czacie...
O obecność się nie bój, to jest za mocna ekipa i za bardzo zjednoczona, by sie zglaszac i nie brać udziału.
-
To będzie naprawdę mocny turniej Bardzo duża liczba grup i menadżerów także szykuje się świetna zabawa
-
WIĘCEJ INFORMACJI JESZCZE W TYM TYGODNIU.
PRZYPOMINAM ŻE W TYM TYGODNIU BĘDZIE TRZEBA PODAĆ SKŁADY
-
@Language-PL
Informacje- Z racji niepodania PM przy zapisach mogą być zmiany celów
- Nasze plany obejmują ligi 8 zespołowe, musimy mieć chętne osoby na 17 lig w 1 rundzie, czyli 34 PM do obu. Mogą być te same osoby do obu rund jako PM
Podawanie składów na podstawie grafiki wyżej
Przykład:Puchar Polski Grup 2020 - Runda 1
Grupa: EkstraklasaSkład: 2x10
Cel 1 - Zbigniew Boniek
Cel 1 - Robert Lewandowski
Cel 3 - Kazimierz Deyna
Cel 3 - Lucjan Brychczy
Cel 3 - Jakub Błaszczykowski
Cel 5 - Grzegorz Krychowiak
Cel 5 - Jacek Bąk
Cel 5 - Łukasz Piszczek
Cel 7 - Michał Żewłakow
Cel 7 - Jan TomaszewskiPM: brak
lub
PM: Robert Lewandowski - 1 i 2 Runda
PM: Michał Żewłakow - 1 i 2 Runda
PM Jakub Błaszczykowski - 1 Runda
Puchar Polski Grup 2020 - Regulamin (PPG 2020)
Czas podawania składów: 10.06.2020 - 14.06.2020
Czas podawania składów z karą: 15.06.2020