Skip to content
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Cosmo)
  • No Skin
Collapse
Brand Logo
  1. Home
  2. Türkçe Forumlar
  3. OSM: Oyun hakkında
  4. Hilecilerin yeni taktiği

Hilecilerin yeni taktiği

Scheduled Pinned Locked Moved OSM: Oyun hakkında
2 Posts 2 Posters 373 Views 2 Watching
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • ronaldo___messiR Offline
    ronaldo___messiR Offline
    ronaldo___messi
    Turkish Users
    wrote on last edited by

Merhabalar. Oyunu baltalamaya çalışan menajerleri denk geldikçe rapor ediyordum lakin son oynadığım ligde farkettim ki illegal transfer yapan bir menajer kendince işin bugunu bulmuş. Şöyleki, arkadaş ligden başka bir takımı da alarak istediği transfer alışverişini yapıyor ardından istifa ediyor. Ve siz bu menajeri rapor etmeye kalktığınızda karşınıza ''Rapor göndermek mümkün değil çünkü bu menajer diğer menajerler ile bu ligde hiç transfer yapmamış.'' tarzında bir uyarı çıkıyor. Yani raporlayamıyorsunuz. Osm ekibinin bu konuyu incelemesini tavsiye ederim. Bilmiyorum ne zamandır bu açığı kullanıyorlar ama ben yeni farkettim, bildirmek istedim. İlgilenirseniz sevinirim. İyi çalışmalar dilerim.

Sir MehmetS 1 Reply Last reply
    0
    • ronaldo___messiR ronaldo___messi

Merhabalar. Oyunu baltalamaya çalışan menajerleri denk geldikçe rapor ediyordum lakin son oynadığım ligde farkettim ki illegal transfer yapan bir menajer kendince işin bugunu bulmuş. Şöyleki, arkadaş ligden başka bir takımı da alarak istediği transfer alışverişini yapıyor ardından istifa ediyor. Ve siz bu menajeri rapor etmeye kalktığınızda karşınıza ''Rapor göndermek mümkün değil çünkü bu menajer diğer menajerler ile bu ligde hiç transfer yapmamış.'' tarzında bir uyarı çıkıyor. Yani raporlayamıyorsunuz. Osm ekibinin bu konuyu incelemesini tavsiye ederim. Bilmiyorum ne zamandır bu açığı kullanıyorlar ama ben yeni farkettim, bildirmek istedim. İlgilenirseniz sevinirim. İyi çalışmalar dilerim.

Sir MehmetS Offline
      Sir MehmetS Offline
      Sir Mehmet
      wrote on last edited by

@ronaldo___messi

Önerilerinizi takdir ediyoruz. Teşekkürler.

SFpv3.gif

1 Reply Last reply
      0
      Reply
      • Reply as topic
      Log in to reply
      • Oldest to Newest
      • Newest to Oldest
      • Most Votes

• Login

• Login or register to search.
      • First post