MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016
-
@kuba-fala ale Ty byś zagrał z chęcią:)
-
@huzar-shakir Nie miał bym nic przeciwko XD
-
@Stefan-Joptwojmać said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
Coraz ciekawsze te mistrzostwa:D
Spamowanie tutaj nic nie da, trzeba poczekać na wyjaśnienia organizatorów:)
no czekamy, ale jak długo jeszcze..
-
@kuba-fala to i tak gdzieś z tyłu byś ogarniał tabelę:)
-
@cogito said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@Dovco_HandF said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@cogito
O co ci chodzi? Szukasz dziury w całym? Nawet w Mistrzostwach Świata takie dziwne mecze są prześwietlane, a menadżerowie banowani. Dlaczego my mamy pozwalać na jakieś nieczyste zagrania? Każdy podejrzany mecz będzie dokładnie prześwietlany i jeżeli uznamy, ze doszło do naruszania zasad fair play - będzie przeprowadzone szczegółowe dochodzenie , będą bany i zamykanie kont bez żadnej dyskusji na forum. To nie domowe przedszkole tylko poważny, mistrzowski turniej. W dodatku finał. To teraz sobie dyskutujemy, jak się zacznie gra, nie forum będzie decydować o tym, czy mecz był ustawiony, czy nie, tylko organizatorzy.Kto jest organizatorem ?
Organizatorzy weryfikują i decydują czy mecz był ustawiony czy nie . Zatem w przypadku ,gdy podejrzenie pada na mecz z udziałem organizatora ( lub organizatorów ) ,to również oni ten swój podejrzany mecz weryfikują . Przecież to jest jakiś totalny absurd .
-
Jeśli okaże się to prawdą to wyjdzie taki cyrk, że szkoda gadać. Cała impreza straci rangę, bo ktoś poszedł sobie na łatwiznę dla zdobycia kilku punktów. A jeśli przykład idzie z góry to inni też mogą zacząć kombinować lub po prostu przestać brać udział w MP.
Równie dobrze może okazać się to nieprawdą a oskarżenia m.in. Cezarro mogą okazać się bezpodstawne. Najlepiej jakby na te wszystkie zarzuty odpowiedzieli oskarżeni w tej sprawie i przy okazaniu odpowiednich dowodów. Tak byłoby najuczciwiej.
-
@ToomAnyWays said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
Jeśli okaże się to prawdą to wyjdzie taki cyrk, że szkoda gadać. Cała impreza straci rangę, bo ktoś poszedł sobie na łatwiznę dla zdobycia kilku punktów. A jeśli przykład idzie z góry to inni też mogą zacząć kombinować lub po prostu przestać brać udział w MP.
Równie dobrze może okazać się to nieprawdą a oskarżenia m.in. Cezarro mogą okazać się bezpodstawne. Najlepiej jakby na te wszystkie zarzuty odpowiedzieli oskarżeni w tej sprawie i przy okazaniu odpowiednich dowodów. Tak byłoby najuczciwiej.
Nie oskarżenia , tylko to są moje przypuszczenia ,lub też domniemania. Pokaż mi gdzie napisałem że kogoś o coś oskarżam ? -
proponuję rozegrac całe MP od poczatku może sie załapie na finał