MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016
-
@Michal_ACM
Z ciamajdą dziś gram eh.. Licze na remisik Wczoraj udało mi sie -
@kalka301 said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@cogito
hehe .
Kurcze , żeby @mihau1878 sie nie obraził , że wstawiam wyniki . Bo on zawsze to robił xd@cogito said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@kalka301 mihau się ucieszy, że został wyręczony
Masz rację cogito
-
No to w ostatniej kolejce mecz na szczycie, mecz o Mistrzostwo Polski:)
-
@Stefan-Joptwojmać Jest takie fajne przysłowie ; Gdzie dwóch się bije ? ...
-
@kuba-fala tobie to nie grozi:D
-
@huzar-shakir Niestety
-
@kuba-fala zawsze możesz pogonić ogony:D
-
Kuba,ale i tak nie jest źle.Czasem udało ci się punkty urwać szlachcie polskiego osm.Na dodatek pokonałeś Dovco(jedyny ludź z którym zawsze mam problem,mimo,że zazwyczaj gra 451 i nawet,że mimo wiedziałem co cyknie to wpierdut...a graliśmy nieraz).Minusem z tego pojedynku dla Ciebie był fakt,że staff naszego osma nie był aktywny ze względu na brak łącza....inaczej łomot.:)
-
Panowie to są Mp i gramy cały czas na serio, jak widać u mnie w grupie nie ma mowy o jakiś układach w tych rozgrywkach ,tak myślałem że jest w innych grupach jest podobnie ale obejrzałem sobie skład naszych dwóch kolegów runda 32 i mam pytanie dlaczego nagle u Dovco takie słabe ustawienie ,przecież na lidera gra się wszystkim czym się ma a tutaj rotacja w napadzie w bramce ,w pomocy w sumie na każdej pozycji powystawiani po 1-2-3 słabszych zawodników ,powiem szczerze troszkę to nie tak,Łukasz gra na tyle dobrze że nie trzeba go jak w kolarstwie rozprowadzać na koniec ligi sam finiszuje ,to takie moje spostrzeżenia.