MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016
-
@huzar-shakir to co teraz jest modne ?
-
@huzar-shakir a idz Pan w chu
-
@huzar-shakir Niestety pozostała ci tylko rola kibica.A co testuję i jak gram w bitwach to już nie powinno cie interesować
-
Organizator się zbanuje sam albo zdyskwalifikuje, nie bądźcie śmieszni. Zebrać screeny z meczów pomiędzy PE jacy gracze w nich grali i statystyki i wtedy określimy (już nie organizator tylko bezstronne osoby) czy doszło do os ustwa, jak tak to deskwalifikacja i dożywotni zakaz udziału w MP a jak nie to można będzie pogratulować uczciwej gry. Do weryfikacji zostało ponad 24 godziny Wtedy liga jest usuwana
-
@kuba-fala ja wiem czy niestety?wolę popatrzeć jak inni cie leją.myślałeś,że jak awansowałeś do finału,że wszyscy będą ci się podkładać.nie tędy droga.jesteś pyszałkowatym małolatem,który myśli,że coś umie a tak nie jest.ja nie awansowałem bo byli lepsi ode mnie i ci lepsi dają ci lekcję,ale jak widzę tylko gry,bo nie pokory.
-
@kuba-fala a grać i tak nie potrafisz,chyba,że ci ktoś podpowie co i jak grać.może przypomnieć ci??
-
Najlepiej wstawić SSy i wszystko będzie jasne, po co tak wrzucać kilka stron? Przypomnę tylko, że za w MPG Mafii dano walkower w meczu z ich rywalem:P
-
@huzar-shakir said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@kuba-fala a grać i tak nie potrafisz,chyba,że ci ktoś podpowie co i jak grać.może przypomnieć ci??
Chodzi ci o to jak ustawaliście mnie w MW?
-
Panowie naprawdę uważacie ze 32 kolejka i mecz między Dovco i Łukaszem był poważny ,jeśli tak to nie mam pytań, wszyscy co grają w w finale mogą sobie zobaczyć składy jakie zostały wystawione jeśli tylko ja i kilka osób ma podejrzenia i nikt więcej z finalistów to kończymy temat.
-
@kuba-fala sam sobie odpowiedziałeś na zadane pytanie