MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016
-
@huzar-shakir said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@kuba-fala a grać i tak nie potrafisz,chyba,że ci ktoś podpowie co i jak grać.może przypomnieć ci??
Chodzi ci o to jak ustawaliście mnie w MW?
-
Panowie naprawdę uważacie ze 32 kolejka i mecz między Dovco i Łukaszem był poważny ,jeśli tak to nie mam pytań, wszyscy co grają w w finale mogą sobie zobaczyć składy jakie zostały wystawione jeśli tylko ja i kilka osób ma podejrzenia i nikt więcej z finalistów to kończymy temat.
-
@kuba-fala sam sobie odpowiedziałeś na zadane pytanie
-
@huzar-shakir wtedy miałem może jakieś 46 meczy na koncie a wy wystawiliście mnie na bitwę z PE na MPG więc co się dziwić że mi pomagaliście?
-
@kuba-fala Ale ty kłamiesz.Jakie 46 meczy?haha.Masz super pamięć.
-
@huzar-shakir Coś około tego nie pamiętam dokładnie
-
@kuba-fala spoko ziom:D
-
@kuba-fala Liga Fantasy to coś dla ciebie.Pamiętam,że ci tam szło:)
-
@huzar-shakir Jeżeli chodzi ci o to Ligę w wersji 2.0 gdzie się buduje własny skład to nigdy w niej nie grałem.
-
@kuba-fala
Zanim graliśmy z PE w MPG w barwach Wilków miałeś więcej jak 46 meczy:) -
@huzar-shakir oraz @kuba-fala piszcie na temat, a prywatne sprawy na priv.
Co do sytuacji z podejrzeniem ustawienia meczu. Niech ktoś z uczestników porobi wszystkie screeny. Składy z danego meczu w porównaniu do składów z meczów z kolejek sąsiednich. Do tego screen całej kadry piłkarzy żeby każdy widział ile jaki piłkarz ma poziomu umiejętności. Od tego musicie zacząć zamiast rzucać mięsem na forum. Zróbcie to zanim liga zostanie zamknięta. A potem dajcie się wytłumaczyć zamieszanym, bo póki co to są tylko domysły...
-
@Michal_ACM Sorry Michu,Kuba za bardzo się rozpędził.Odbiegliśmy od tematu.Przepraszamy:)
-
To mamy mistrza Polski