MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016
-
Graty dla nowego MIstRza łukasza Kowalskiego.
-
@sniki26 said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
Panowie naprawdę uważacie ze 32 kolejka i mecz między Dovco i Łukaszem był poważny ,jeśli tak to nie mam pytań, wszyscy co grają w w finale mogą sobie zobaczyć składy jakie zostały wystawione jeśli tylko ja i kilka osób ma podejrzenia i nikt więcej z finalistów to kończymy temat.
@maloba said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@sniki26 wstaw screene , moze nie wszyscy tu wchodza i nawet sa nie swiadomi sytuacji ?
@kuba-fala said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@sniki26 Ja też uważam co coś tam było nie halo
@Michal_ACM said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@huzar-shakir oraz @kuba-fala piszcie na temat, a prywatne sprawy na priv.
Co do sytuacji z podejrzeniem ustawienia meczu. Niech ktoś z uczestników porobi wszystkie screeny. Składy z danego meczu w porównaniu do składów z meczów z kolejek sąsiednich. Do tego screen całej kadry piłkarzy żeby każdy widział ile jaki piłkarz ma poziomu umiejętności. Od tego musicie zacząć zamiast rzucać mięsem na forum. Zróbcie to zanim liga zostanie zamknięta. A potem dajcie się wytłumaczyć zamieszanym, bo póki co to są tylko domysły...
Chodzi głównie o ustawienie @Dovco_HandF więc wstawiam
składy 2 meczy(z @Łukasz-Kowalski i @bylus22 )
i pełną kadrę zespołu Water, którym kieruje @Dovco_HandF
Kilku silniejszych zawodników zabrakło w mecz 32 kolejki, przypadkowo?
-
-
Ja powiem tak, znam Dovco dobrze, grałem z nim sporo czasu i trudno mi uwierzyć w takie coś. Chciałbym zobaczyć statystyki tego meczy oraz innych meczów rywali Łukasza Kowalskiego oraz snikiego z menadżerami ze swoich grup, wtedy będzie sprawiedliwie, a nie tylko jednej osoby i nie pełne. Manipulować wynikami można nie tylko zawodnikami, ale także ustawieniem formacji etc.
Cenię obie grupy dlatego też chciałbym mieć podgląd nie tylko na jedno zdarzenie, ale jak ta rywalizacja odbywała się od samego początku.
-
@Stefan-Joptwojmać said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
Ja powiem tak, znam Dovco dobrze, grałem z nim sporo czasu i trudno mi uwierzyć w takie coś. Chciałbym zobaczyć statystyki tego meczy oraz innych meczów rywali Łukasza Kowalskiego oraz snikiego z menadżerami ze swoich grup, wtedy będzie sprawiedliwie, a nie tylko jednej osoby i nie pełne. Manipulować wynikami można nie tylko zawodnikami, ale także ustawieniem formacji etc.
Cenię obie grupy dlatego też chciałbym mieć podgląd nie tylko na jedno zdarzenie, ale jak ta rywalizacja odbywała się od samego początku.
spoko jak dla Ciebie wystawieni słabszego Br i napastnika oraz 3 najsłabszych pomocników i chyba 2 obr to nic takiego to ok,bez pytań ,jak ktoś ma ochotę niech sprawdzi mecze moje i moich kolego z grupy zero ustawki a najlepiej świadczy ostatni mecz z Rusewiczem dzięki któremu nawet nie jestem w pierwszej 3 to jest walka i bez lipy zero pomagania sobie w grupie,jestem dumny za moich chłopaków każdy grał na siebie do końca bez odpuszczania,.
-
A @Łukasz-Kowalski i @Dovco_HandF milczą...