MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016
-
@mihau1878 said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@borynos
Tutaj zapraszam:
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/563/księga-skarg-i-zażaleń-forum-osmW tym temacie skupmy się na Mistrzostwach Polski
Dokładnie, na żale jest specjalnie otwarty wątek, gdzie można wylewać pomyje na nowe forum ile wlezie i dać upust swojej frustracji z zachowaniem oczywiście zasad obowiązujących na forum. A w tym temacie dyskutujemy i podajemy dane odnośnie aktualnie rozgrywanych Mistrzostw Polski.
-
Grupa G- 9/22
-
@klosek said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
Coś tu chwilowo cicho....
W końcu wygrana...
U mnie też wygrana, niezwykle ważna:cowboy: -
@Dovco_HandF
Gratuluję -
nie ogarniam tego....
-
Jak żyć, niedługo półmetek, a ja 6 remisów i 4 porażki. Co to jest zwycięstwo?
-
@Stefan-Joptwojmać
Mam nadzieję, że dziś też nie uda Ci się go posmakować, ale będzie bardzo ciężko -
@mihau1878 said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@Dovco_HandF
GratulujęNiesamowite, że cię pokonałem na wyjeździe. Czad!
-
Grupa G- 11/22
-
@Cezarro
Istny hokej!:hockey: -
Grupa I 11/22
-
jakoś cudem ocalałem , nic mi nie idzie w tym półfinale, po 9 kolejkach miałem 6 pkt - teraz jakimś cudem przy fatalnym morale udało się wygrać arcyważny mecz na wyjeździe z kretem i z propu u siebie - jestem jeszcze w grze ale strasznie muszę łatać skład w każdym meczu muszę wystawiać zawodników nie na swoich pozycjach bo jest tragedia z morale.
dodam że jeszcze w takiej lidze nie grałem żeby na półmetku między piaty a ostatnim zawodnikiem były 3 pkt różnicy
-
@AC-Bubol
Zgadzam się strasznie wyrównana stawka. Można z każdym wygrać i przegrać co pokazuje tabela :clap_tone1: Myślę że znowu będzie zacięta jak u mnie w wcześniejszej rundzie że z 6 walczyło o 3 miejsca. W końcu już półfinał u każdy chciałby zagrać w finale :flag_pl: -
Retro
Ja na półmetku bez zwycięstwa - 7 remisów i 4 porażki. No nic zostało mi tylko wygrać pozostałe mecze i awansować
-
przypomnij sobie moja ostatnia runde po 11 meczach tez bylem zalamany a pozniej istny szok !
-
Grupa H