MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016
-
@ciamajda
Dzięki Rafał. Nasze mecze zawsze są zacięte, to prawda, a wynik jest sprawą otwartą do końca. -
UWAGA
Ligę finałową "Pokemony" założy Dovco, w zasadzie przedłuży ligę półfinałową.
Jest okres przygotowawczy, także jest kilka dni na odsapnięcie od meczów mistrzowskich, spokojne dołączenie do ligi.Rozstrzygnięcie nastąpi kilka dni przed nowym rokiem, czyli medaliści będą mieli dodatkowo za co przechylić w sylwestra
Nagrody, które udało się nam zorganizować są symboliczne ale tak już jest w dzisiejszym OSM
1 miejsce - 200 monet
2 miejsce - 150 monet
3 miejsce - 100 monet
od 4 do 10 miejsca - po 50 monetMistrz Polski z automatu dostaje powołanie do kadry narodowej, niewykluczone że jeszcze na bitwę w WNT
Medaliści pozostaną w kręgu zainteresowania. -
@Łukasz-Kowalski
Liga już jest przedłużona i powinna się utworzyć pomiędzy godziną 21:00 a 22:00 polskiego czasu. Nie położę się spać do czasu aż nie wyślę wszystkim zaproszenia poza szóstką włącznie ze mną z mojej ligi, która będzie widziała zaproszenia z automatu. Menadżerów z miejsc 7-12 proszę o zignorowanie zaproszenia i nie dołączanie do ligi, żebyśmy kogoś nie musieli zbanować (inaczej nie da się niechcianego delikwenta wyprosić z ligi).Oto szczegóły stworzonej ligi na dzień: 21 listopada (dzień urodzin mojej najmłodszej córeczki) 2016 roku:
Żeby nikt mnie nie posądził o to, że mam jakąś korzyść z utworzenia ligi - wybrałem teoretycznie najgorszą drużynę czyli na literę "w". Jak wiecie, w przypadku identycznego bilansu punktowego i bramkowego w OSM o miejscu w lidze decyduje litera alfabetu.
Jest kilka dni okresu przygotowaczego, ale liczymy z Łukaszem, że wszyscy finaliści się zmobilizują i dołączą już pierwszego dnia.
-
Ja chyba na tym etapie pożegnam się z MP gdyż wczoraj przegrałem niespodziewanie z iskiem ale jeszcze 2 kolejki a ja się nie poddaję
-
@Marcin657827
Walczyć trzeba do końca. Ja mam do końca ligi stratę 2 punktów do lidera i przed sobą mecze z dwoma, niezwykle ciężkimi i niewygodnymi rywalami. A mimo to... nadal mam nadzieję, że wygram ligę. Walczymy do końca! -
morale to mam na -100 i elegancko, ciezko cokolwiek tu grac, bylo dobrze a tu taki zjazd z autostrady na jakas boczna dziurawa uliczke
-
@Dovco_HandF Fajnie byłoby te pokemony potresować, więc trza się brać w garść i sięgnąć po ten awans!!!!!
-
@klosek said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@Dovco_HandF Fajnie byłoby te pokemony potresować, więc trza się brać w garść i sięgnąć po ten awans!!!!!
No to ja czekam na ciebie. To jak w tej narodowej piosence:"Orły, pokemony dajcie mi skrzydła,
Gruzy popioły ziemi mi zbrzydła.
Ja bym tak pragnął pohulać z wami,
Lub tam na górach żyć z piorunami." -
@Dovco_HandF zawiało poezją na forum
-
@Marcin657827
można ? można -
@Marcin657827
Sama proza gry jest czasem nudna:angel_tone1: -
@ciamajda said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
Pierwszy raz sędzia w kolorze niebieskim dał mi dziś czerwoną kartkę
Bo teraz to już nawet czarne konie zawodów między sobą się gryzą:
-
@Dovco_HandF to fakt
-
@ciamajda Na głównym też mi się takie cuda dzieją... Zwłaszcza jak grasz z e słabszą drużyną, która gra kiepską taktyką i weźmie obóz .... wtedy silnik żeby "usprawiedliwić" Twoją porażkę pakuje Ci czerwo z kapelusza... widziałem to u mnie nie raz
-
@Damiś27 said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
Półfinał MP - Grupa I 21/22
Gratulacje dla pierwszej szóstki! To na pewno już są moi rywale w Pokemonach:family_mmbb: