MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016
-
W poprzedniej rundzie awansowałem rzutem na taśmę w ostatniej kolejce, gdzie nie wszystko zależało od mojego wyniku. Tutaj już nie miałem tyle szczęścia, ale to i tak jest jak dla mnie niezły wynik. Za rok chciałbym awansować do finału
-
Ja tam mogę przyznać wszystkiego nauczyłem się od mistrza Dovca . To co mi przekazał te wiadomości konkretne to teraz owocuje w MP
-
@Stefan-Joptwojmać said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
Może byśmy zagrali finał przegranych równolegle z MP? Chciałbym zagrać te pokemony w pełnej i mocnej obsadzie:)
Masz nicki menadżerów, zapytaj ich - myślę, że wielu odpowie: TAK i zagracie sobie finał pocieszenia równolegle z finałem MP 2016
-
@kalka301 Dziękuję. A teraz zrób coś jeszcze dla mnie: i wygraj ten finał MP 2016!
-
genialne podsumowanie Dovcio
-
@Dovco_HandF
Dzięki z gratulacje Jurek
Świetne podsumowanie grup, tylko Ty mogłeś zrobić to tak świetnie:first_place: -
@Dovco_HandF Piękne podsumowanie
-
@Dovco_HandF
Świetna robota -
@borynos said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
genialne podsumowanie Dovcio
@mihau1878 said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@Dovco_HandF
Świetna robota@Byku-Duma-Warmii said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@Dovco_HandF
Dzięki z gratulacje Jurek
Świetne podsumowanie grup, tylko Ty mogłeś zrobić to tak świetnie:first_place: -
@Dovco_HandF said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
To nie były dobre zawody dla: martin343, darejek, chmura87 - którego wszyscy uczestnicy MP 2016 zapamiętają z tego, że ustawiał budzik na sesje treningowe. Dalej odpadają jeszcze: isek1971 i wojtyn84, którzy uraczyli nas przebłyskami geniuszu taktycznego, ale to nie wystarczyło do awansu.Ja nie uważam wcale że te zawody były dla mnie nieudane.Juz sam awans do półfinału był dla mnie sukcesem a w półfinale urwałem sporo punktów lepszym menaderom byłem wyżej od mającego przebłysk geniuszu Wojtyna.Po za tym mi nikt nie udzielał wskazówek jak grać do wszystkiego dochodzilem sam.także uważam te zawody za udane dla mnie.Wprawdzie do awansu do finalu trochę brakło ale i tak jestem zadowolony.
-
Ja odpadłem co było do przewidzenia ale dzięki wszystkim za grę i emocje i powodzenia dla wszystkich finalistów widzimy się za rok