MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016
-
@kalka301 said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
To jest kurka dramat, 1:30h do meczu zostało , robie skład a tu wyskakuje mi że po meczu, no ja pierniczę jak sie nie denerwować. Je*** to!!
Dałeś się zaskoczyć , nigdy nie wierz w te podane godziny symulacji. Zawsze bądź gotowy wcześniej .
-
@Cezarro Dokładnie. Skład najlepiej ustawić zaraz po meczu, taktykę też tak jak chcesz zagrać. A jak cos chcesz jednak zmienić to zawsze możesz w ostatniej chwili, ale bądź gotów, że możesz nic nie zdążysz, bo symulacje raz są wcześniej, a raz później, a rzadko o czasie
-
@Cezarro Mam zgłosić ten błąd do naprawy?
-
@Dovco_HandF said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
Raczej nie ,chyba że jest to konieczne
Aha , i jeszcze jedna sprawa , bo ja zagrałem dzisiaj "normalnie " , to mam już robić screena i wysyłać gdzieś ? -
Wkurze sie to wyjde z finału nawet, do dupy takie coś. Wole już nie grac za rok niż wkurzyć sie takim czymś
A dlaczego ty tak serio do tego podchodzisz? Sama twoja obecność w finale to mega sukces - jak i mój (przynajmniej ja to tak odbieram). Co ugrasz, to twoje. Chcesz ugrać więcej, to wcześniej się ustawiaj na mecze. Nie warto podnosić temperatury.
-
@Cezarro said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
Raczej nie ,chyba że jest to konieczne
Aha , i jeszcze jedna sprawa , bo ja zagrałem dzisiaj "normalnie " , to mam już robić screena i wysyłać gdzieś ?Przecież wygrałeś!:clap_tone1: Możesz nawet grać ostrożnie a rywal Idź na całość. Jka w takim przypadku ty wygrasz - to wszystko gra i buczy
-
To jest kurka dramat, 1:30h do meczu zostało , robie skład a tu wyskakuje mi że po meczu, no ja pierniczę jak sie nie denerwować. Je*** to!!
-
@cogito Nie jesteś w tym odosobniony
-
@Dovco_HandF
Mecz u mnie- 2% więcej dla mnie
taktyka ta sama różnica u mnie normalnie- Agresywna u Ciebie
Sędzia najbardziej surowy z możliwych
Liczyłem, że dostaniesz albo karny albo czerwoną kartkę
Był karny jak w życiu większość karnych to gol
Dlatego taka skuteczność -
Wkurze sie to wyjde z finału nawet, do dupy takie coś. Wole już nie grac za rok niż wkurzyć sie takim czymś
A dlaczego ty tak serio do tego podchodzisz? Sama twoja obecność w finale to mega sukces - jak i mój (przynajmniej ja to tak odbieram). Co ugrasz, to twoje. Chcesz ugrać więcej, to wcześniej się ustawiaj na mecze. Nie warto podnosić temperatury.
Tak jest ,nie ma co szaleć . Przegrałeś pechowo mecz ? Trudno , jeszcze pewnie przegrasz nie jeden w tym finale ,ale żeby od razu chcieć rezygnować i poddać się bez walki? Nie rób takiej głupoty.
-
@Damiś27
Wygrał lepszy w tym meczu - taka jest prawda -
@kalka301
Powiem Ci szczerze, też tak miałem chyba tak przegrałem jak dobrze 3 mecze. A tak naprawdę więcej punktów przez to straciłem, bo motywacja i brak planu na sezon się tworzy (siły graczy)
Wiadomo, i tak bym nie wszystko wygrał, ale zawsze większe szansę.
Też się wkurzałem jak Ty i wiele osób to potwierdzi... W końcu się nauczyłem MECZE MOGĄ BYĆ WCZEŚNIEJ. To jest takie płacowe nie doświadczonym graczom w MP i podobnych ligach.
Takie życie i trzeba z tym żyć -
@mihau1878 said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@Cezarro
Masz dobrego prawnikaZnakomitego , załatwił sprawę błyskawicznie , i do tego bez żadnych monet
-
@Dovco_HandF Spokojnie, to się okaże kto lepszy i najlepszy Od tego są MP.
Masz jeszcze rewanż i to u siebie.
Ja daję z siebie wszystko lubię wszystko analizować tak doszedłem do tego poziomu. Co dalej tego nw Oprócz tego, że każdy ma szansę -
@Dovco_HandF Dziś wypuściłem młodzików z najmniejszym morale żeby je lekko podnieść ale efekt nie jest oszałamiający Gdyby tak udało się jutro skopać cztery litery Rusiewiczowi to byłoby całkiem całkiem
-
@Damiś27 Świetnie grasz :thumbsup_tone1: