MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016
-
@mihau1878 said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@Cezarro
Masz dobrego prawnikaZnakomitego , załatwił sprawę błyskawicznie , i do tego bez żadnych monet
-
@Dovco_HandF Spokojnie, to się okaże kto lepszy i najlepszy Od tego są MP.
Masz jeszcze rewanż i to u siebie.
Ja daję z siebie wszystko lubię wszystko analizować tak doszedłem do tego poziomu. Co dalej tego nw Oprócz tego, że każdy ma szansę -
@Dovco_HandF Dziś wypuściłem młodzików z najmniejszym morale żeby je lekko podnieść ale efekt nie jest oszałamiający Gdyby tak udało się jutro skopać cztery litery Rusiewiczowi to byłoby całkiem całkiem
-
@Damiś27 Świetnie grasz :thumbsup_tone1:
-
@cogito To jest sprecyzowany plan
-
@mihau1878 zgodnie z oczekiwaniem smerf na czele tabeli,według mojego odczucia.faworyt do tytułu nr1,a ostatnie miejsce...też tak chyba miało być.Ale awans do finału to wielki sukces Kuba.powodzenia w dalszej rywalizacji.
-
@huzar-shakir Spokojnie jeszcze się podniosę w tabeli przynajmniej mam taką nadzieję a zresztą jakiego miejsca bym nie zajął jestem zadowolony bo moim celem było nie zamykać tabeli w pierwszej rundzie XD
-
@kuba-fala Jasne,ale musisz się postarać chłopie:),życzę Ci,żebyś swoim magicznym 451 co robiłes rozpierduchę w półfinale zaczął ogrywać starych wyjadaczy:D
-
@kuba-fala said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@huzar-shakir Spokojnie jeszcze się podniosę w tabeli przynajmniej mam taką nadzieję a zresztą jakiego miejsca bym nie zajął jestem zadowolony bo moim celem było nie zamykać tabeli w pierwszej rundzie XD
Jak już wszedłeś między wrony to musisz krakać jak one
-
@mihau1878 Nie wierzę! Pierwsza wygrana w mistrzostwach i to z liderem ligi!
-
@kalka301 Co znaczy, że zdążyłeś się dziś ustawić na czas!
-
@Dovco_HandF
Dziś ustawiłem skład 2h przed , i oczywiście jak osm znów w jajco czekałem jak głupi na mecz xd