MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016
-
@kuba-fala said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@huzar-shakir Spokojnie jeszcze się podniosę w tabeli przynajmniej mam taką nadzieję a zresztą jakiego miejsca bym nie zajął jestem zadowolony bo moim celem było nie zamykać tabeli w pierwszej rundzie XD
Jak już wszedłeś między wrony to musisz krakać jak one
-
@mihau1878 Nie wierzę! Pierwsza wygrana w mistrzostwach i to z liderem ligi!
-
@kalka301 Co znaczy, że zdążyłeś się dziś ustawić na czas!
-
@Dovco_HandF
Dziś ustawiłem skład 2h przed , i oczywiście jak osm znów w jajco czekałem jak głupi na mecz xd -
@kuba-fala nie można menadżerom zabronić grać fair play Jeśli ktoś gra fair play znaczy, że gra czysto i promuje czystą grę Patrząc na finał mogę powiedzieć, że wszyscy menadżerowie grają nieczysto, bo nie grają fair play - wręcz przeciwnie grają idź na całość czyli wybierają drogę w stylu "po trupach do celu" , więc totalną bzdurą byłoby dać bana komuś kto gra czysto
-
@Łukasz-Kowalski Dobry mecz i musiałem kilka razy zmieniać taktykę Łatwo nie było, ale 44% skuteczności dało mi wygraną i to bardzo ważną z @Łukasz-Kowalski na wyjeździe
-
@pimus1910 bez
-
@pimus1910 Dziękuję, musiałem chyba 3 razy zmieniać taktykę. Bo @Łukasz-Kowalski też zmieniał
-
@Damiś27 Łukasz tak gra, ale dziś ty pobiłeś go na wyjeździe jak nasi w realu Rumunię, w identycznym stosunku Piękna gra, brawo :clap_tone1:
-
@Dovco_HandF Bez przesady. Taki mecz jak z Rumunią to ja raczej nie zagram MP. Mój plan był, żeby jak najwięcej strzelić bramek. Bo @Łukasz-Kowalski to klasowy gracz