MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016
-
Ciekawie na czubie tabeli ale Ciamajda cały czas trzyma się szczytu
-
@Marcin657827 ciamajda ma plan... być tam do końca
-
@Marcin657827
Skubany o lepszy stosunek bramek od kilku graczy, ale nadal trzyma lidera Co klasa to klasa. -
@Rusewicz
Nie wie m jak to zrobiłem, ale wygrałem z Tobą na wyjeździe grając z czerwoną kartką od 17 minut. Coś niezwykłego -
@cogito Tak źle i tak nie dobrze
-
@mihau1878 Wreszcie znowu coś wygrałem!
-
Nie wiem czy kiedykolwiek był tak zacięty jak w tym roku Ale czy to powinno dziwić? Przecież to z tych też ludzi składa się reprezentacja Polski OSM, która w tym roku zdobyła Mistrzostwo Świata. Polska jest potęgą jeśli chodzi o taktyki i ustawienia w ligach OSM. Lejemy zagranicznych rywali we wszystkich ligach świata OSM. Rekordowa ilość naszych przedstawicieli awansowała do indywidualnych Mistrzostw Świata OSM 2016 i zapewne jeszcze więcej nas zagra za rok. To honor i zaszczyt dla każdego uczestnika tej ligi toczyć zacięte pojedynki z innymi uczestnikami. Pamięć tych bojów pozostanie w pamięci na lata o czym przypomną okolicznościowe awatary od miejsca 1 do 18. I zapewniam was, że dla finalisty tej ligi, każde miejsce jest warte czasu, jaki tu poświęcamy. Przecież to finał Mistrzostw Polski OSM - najważniejsza impreza roku w polskiej społeczności :thumbsup_tone1:.
-
@Dovco_HandF Jurek,z tym laniem rywali to troszkę za bardzo się rozpędziłeś;)Nie wiem czy zauważyłeś,ale piłkarski świat OSM już nas dogonił.A może i przeskoczył?Wiadomo,że liczy się efekt końcowy,jednak nie wszystko usłane jest różami;D
-
@huzar-shakir Nie świat OSM nas dogonił, tylko my jego dogoniliśmy. To my zawsze byliśmy z tyłu. Gdyby było jak piszesz - polska reprezentacja nigdy nie wywalczyłaby Mistrzostwa Świata - do tego potrzeba zespołu, szerokiej kadry mocnych menadżerów. Jednym czy nawet dwoma nie wiem jak mocnymi zawodnikami - nie wygrasz żadnych zawodów, gdzie potrzeba jest pięciu świetnych graczy. Więc... nie zgadzam się z tobą, sorki. Jestem zdania, że jako polska społeczność jesteśmy coraz mocniejsi i mamy coraz lepszych menadżerów,, co pokazują tegoroczne mistrzostwa .
-
@Dovco_HandF Spoko.,wszystko ok,władza ma zawsze racja,tyle,że się nie zrozumieliśmy do końca.Hiszpanie pokazali,że można nas ograć i to gładko.Rzecz jasna,mógł to być jeden taki mecz na sto.W każdym bądź razie nie powinno obrastać się w piórka.