MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016
-
@Rusewicz
Nie wie m jak to zrobiłem, ale wygrałem z Tobą na wyjeździe grając z czerwoną kartką od 17 minut. Coś niezwykłego -
@cogito Tak źle i tak nie dobrze
-
@mihau1878 Wreszcie znowu coś wygrałem!
-
Nie wiem czy kiedykolwiek był tak zacięty jak w tym roku Ale czy to powinno dziwić? Przecież to z tych też ludzi składa się reprezentacja Polski OSM, która w tym roku zdobyła Mistrzostwo Świata. Polska jest potęgą jeśli chodzi o taktyki i ustawienia w ligach OSM. Lejemy zagranicznych rywali we wszystkich ligach świata OSM. Rekordowa ilość naszych przedstawicieli awansowała do indywidualnych Mistrzostw Świata OSM 2016 i zapewne jeszcze więcej nas zagra za rok. To honor i zaszczyt dla każdego uczestnika tej ligi toczyć zacięte pojedynki z innymi uczestnikami. Pamięć tych bojów pozostanie w pamięci na lata o czym przypomną okolicznościowe awatary od miejsca 1 do 18. I zapewniam was, że dla finalisty tej ligi, każde miejsce jest warte czasu, jaki tu poświęcamy. Przecież to finał Mistrzostw Polski OSM - najważniejsza impreza roku w polskiej społeczności :thumbsup_tone1:.
-
@Dovco_HandF Jurek,z tym laniem rywali to troszkę za bardzo się rozpędziłeś;)Nie wiem czy zauważyłeś,ale piłkarski świat OSM już nas dogonił.A może i przeskoczył?Wiadomo,że liczy się efekt końcowy,jednak nie wszystko usłane jest różami;D
-
@huzar-shakir Nie świat OSM nas dogonił, tylko my jego dogoniliśmy. To my zawsze byliśmy z tyłu. Gdyby było jak piszesz - polska reprezentacja nigdy nie wywalczyłaby Mistrzostwa Świata - do tego potrzeba zespołu, szerokiej kadry mocnych menadżerów. Jednym czy nawet dwoma nie wiem jak mocnymi zawodnikami - nie wygrasz żadnych zawodów, gdzie potrzeba jest pięciu świetnych graczy. Więc... nie zgadzam się z tobą, sorki. Jestem zdania, że jako polska społeczność jesteśmy coraz mocniejsi i mamy coraz lepszych menadżerów,, co pokazują tegoroczne mistrzostwa .
-
@Dovco_HandF Spoko.,wszystko ok,władza ma zawsze racja,tyle,że się nie zrozumieliśmy do końca.Hiszpanie pokazali,że można nas ograć i to gładko.Rzecz jasna,mógł to być jeden taki mecz na sto.W każdym bądź razie nie powinno obrastać się w piórka.
-
@huzar-shakir Nikt nie obrósł w piórka, a to że przegraliśmy z Hiszpanią? To dobrze, to znaczy, że w reprezentacji grają ludzie, nie roboty. To byłoby chore gdybyśmy wszystkie bitwy wygrywali. W poprzedniej edycji również na etapie grup przegraliśmy. To były Węgry. Uważam nadal, że jesteśmy światową czołówką i mam tu na myśli poziom wszystkich polskich menadżerów, wliczając w to i ciebie :ok_hand_tone1:.
-
@Dovco_HandF spokojnie.ja dla przykładu nie gram z najlepszymi.jednak odnosząc się do "obrośnięcia w piórka"zawsze może być lepiej.wiadomo,że nie zawsze się przegrywa,jednak takie lańsko jak z hiszpańską ekipą zapewne pozostanie w pamięci.choćby krótkiej.
-
@huzar-shakir Pamięta się zwycięstwa... długo. Porażki? A po co się dołować i rozpaczać jak to nie ma żadnego znaczenia i cel został osiągnięty? Niech Hiszpanie się cieszą, że naszą ekipę zmasakrowali. My cieszymy się z awansu do fazy pucharowej . Tu jednak chciałbym, żebyśmy zostawili sprawy reprezentacji, jej zwycięstw i porażek i wrócili do spraw bieżących czyli rozgrywek o prymat wśród mistrzów polskiego świata OSM .
-
@Dovco_HandF jasne,za wiele,jako,że mnie tu niema wśród najlepszych nie mogę napisać.jedyne co,że patrząc po wynikach dochodzi do wielu niespodzianek.
-
@huzar-shakir W finale MP nie ma wielu świetnych menadżerów bo liga jest "tylko" na 18 menadżerów nie na 50... a tylu bym tu widział i to co najmniej .
-
Osiągnięcia drogi przyjacielu @Dovco_HandF
-
Jeśli chodzi o reprezentacje to Polska ma duży atut w postaci naszego kapitana Łukasza. Ja bym wolał gdyby MP były grane w ligach fantasy, bo retro nie oddają w pełni OSMa..
-
@Stefan-Joptwojmać Tylko, że na razie nie mamy lig fantasy
-
@Dovco_HandF said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@huzar-shakir W finale MP nie ma wielu świetnych menadżerów bo liga jest "tylko" na 18 menadżerów nie na 50... a tylu bym tu widział i to co najmniej .
Prawda ,brakuje kilku. Przede wszystkim brak obrońcy tytułu Mistrza Polski ,który nawet w tej edycji nie wystartował .