MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016
-
@Cezarro Gratki... Cokolwiek nie się dalej nie wydarzy to w tej chwili czuj się jak Mistrz Polski OSM!
-
ale kibel... brak czasu na OSM i chyba zakotwicze na tym ostatnim badz przedostatnim miejscu....
-
@Biker294 To jest taka parszywa gra. Poświęcasz dla niej czas, korzystasz z profitów, jest jak twój bonus do życia, wprawiający cię często w dobry humor. Olewasz ją, bo nie masz czasu, to... lipa, mści się i odwraca do ciebie plecami. I nawet jak masz najlepszą taktykę na świecie, ale nie jesteś aktywny - przegrasz mecze, bo zemsta jest słodka, a OSM jest mściwe i nikomu nie odpuści.
-
@Dovco_HandF Do tego potrafi zrobić to ostentacyjnie, np.: grasz z najsłabszym menago z ligi, który ledwo punkt uciułał na półmetek ligi, a wpada Ci czerwo przy "żółtym" i stylu normalnym, i 3 punkty lecą na księżyc!!!
-
@klosek Skąd ja to znam!
-
@cogito Dobre! :clap_tone2:
-
@mihau1878 Już wiem jak nie grać Nie potrzebnie zmieniałem taktykę
-
@Cezarro I to po bramce ze mną w 90 minucie meczu! Cały urok tej gry - pokonujesz lidera, a potem przegrywasz z ostatnim w tabeli Co to za szalenie zacięta liga!
-
@Dovco_HandF
U Bylusa niezła strzelanina była haha -
@Dovco_HandF said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@Cezarro I to po bramce ze mną w 90 minucie meczu! Cały urok tej gry - pokonujesz lidera, a potem przegrywasz z ostatnim w tabeli Co to za szalenie zacięta liga!
Musisz zacząć grać lepiej , bo wszyscy ( lub prawie wszyscy) oczekiwali że wygrasz te mistrzostwa, a tymczasem tracisz punkty i dystans do czołówki. Nie możesz sprawiać takiego zawodu swoim kibicom
-
@Cezarro Ja bardzo bym chciał jak każdy wygrać tu wygrać te mistrzostwa, ale co zrobić - gram z obecnie czołówką polskiego świata OSM i moje przegrane nie są po 5:0 czy więcej, a zwykle minimalne. Bo minimalnie rywale są ode mnie w lepszej formie, albo mają więcej szczęścia. Liga lidze nierówna. Moją domeną są transfery. A tu nie ma transferów niestety. Nawet jednak jak będę ostatni, to jest to finał Mistrzostw Polski i każde miejsce w tym finale jest honorem. Nawet ostatnie. Zobaczcie jaka plejada gwiazd polskiego OSM tu nie gra. Poza tym, kto powiedział, że ja tych mistrzostw jeszcze nie wygram? Jeszcze wiele kolejek do końca, poeksperymentujemy teraz z kilkoma taktykami i może jakaś się przypasuje do niezwykle wysokiego poziomu, jaki tu mamy .