MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016
-
@borynos said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@Cezarro said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
No i mamy kolejnego lidera , tym razem bylus22 wskoczył na 1. miejsce :first_place:
coraz ciekawiej to wygląda, walka konkret
Tak się właśnie zastanawiam borynos kiedy przestać się bawić i zacząć walczyć na poważnie
-
@cogito said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@borynos said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@Cezarro said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
No i mamy kolejnego lidera , tym razem bylus22 wskoczył na 1. miejsce :first_place:
coraz ciekawiej to wygląda, walka konkret
Tak się właśnie zastanawiam borynos kiedy przestać się bawić i zacząć walczyć na poważnie
no już powoli możesz wg mnie
-
@mihau1878 Jakie zacięte ciągle mecze
-
@Dovco_HandF said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@mihau1878 Jakie zacięte ciągle mecze
Przerąbanie zacięte , ciężko się zdobywa punkty tak że nawet zdecydowani faworyci mają spore problemy.
-
@klosek said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@maloba Raczej nie ja Kontuzje i kartki robią swoje (2 najlepszych na 6 meczy!!!), nie poddam się bez walki, ale będzie ciężko o punkty.
Będzie ciężko, ale rywale też pewnie będą mieli jakieś kontuzje i kartki także nie ma co się poddawać i trzeba jechać do końca
-
@mihau1878 CorreThe zdemolował mnie, pomimo dwóch czerwonych kartek u niego i jednej u mnie :clap_tone1: . Pech chciał, że ja dostałem w 21' czerwo, a on w ostatnich 10 minutach .
-
@borynos klosek to wygra, jest w formie :thumbsup_tone1:
-
@Dovco_HandF said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@borynos klosek to wygra, jest w formie :thumbsup_tone1:
całe szczęscie nie gra w Husarya Cup, będzie nam łatwiej
-
@borynos Jeszcze ma czas, żeby się zapisać .
-
@Dovco_HandF
ciii nie podpowiadaj@Cezarro said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
Popatrzcie jak Łukasz Kowalski ciśnie , już jest w czołówce ,coraz bliżej podium, i tylko 5 pkt straty do 1-go miejsca :first_place:
najwyższy czas
-
Pierwszy raz w OSM dostałem dwie czerwone kartki... Na szczęście mój rywal, tym razem był to Jurek, dostał czerwo wcześniej ode mnie I 3 cenne punkty dopisuję sobie do mojego konta.
Już 2 raz w finale dzieje się sytuacja kiedy w moim meczu mój przeciwnik dostaje pierwszy czerwo w pierwszej połowie, a w drugiej połowie to czerwo zgarniam ja. Na szczęście obydwa mecze wygrane