MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016
-
@Łukasz-Kowalski To do roboty Łukasz ,myślę,że masz poparcie całego Polskiego społeczeństwa
-
@Hustin-Doffman said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
... a dowalili nam najdrożej. ...
Tak bo Polska na zachodzie jest traktowana jak 3 świat i opłaty za transfery bezgotówkowe są ogromne, stąd te kosmiczne ceny biletów
-
OK
W tym temacie już o tym nie rozmawiajmy, skupmy się na MP
Stworzymy z Jurkiem pismo i wstawimy w osobnym temacie. -
@klosek said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
Również popieram, to nie na polskie warunki, ludzi trzyma tu jeszcze bonus z wersji 2.0, potem coraz częściej będziemy widzieć odejścia!!!!
Zdecydowanie jestem na tak. Są menadżery piłkarskie, gdzie ceny są różne w różnych krajach na ten sam produkt - jak monety w OSM. Wiadomo, że my w Anglii średnio zarabiamy dla przykładu tygodniowo tyle, co wielu zarobi miesięcznie w Polsce. Samo przebicie waluty jest 1:5, a płacimy tak samo. Wszyscy mieszkający na terenie Polski powinni płacić wg mnie 5 x mniej w stosunku do mnie i innych graczy z UK. Prawda? Czy źle to sobie kombinuję?
-
Półfinał MP - Grupa I 17/22
-
@Cezarro
Brawo Cezarro.
-
Zło wygrało
-
@Michal_ACM w końcu to nie film
-
Grupa H - 17/22
Pomiędzy 3 a 8 miejscem mamy zaledwie 4 punkty różnicy. Chyba na mnie zamyka się stawka liczących się osób. Udało mi się dobić do tego ogona Chociaż matematycznie nikt jeszcze nie odpadł ani nie awansował więc teoretycznie wszystko może się zdarzyć.
-
Będzie ciekawie. Może w tej kolejce uda mi się przełamać i wygrać z CorreThe;)
-
@Stefan-Joptwojmać Corre mało remisuje. To aż dziwne jak spojrzymy na ilość remisów u innych Mimo że ma aż 7 porażek (tylko toomanyways ma od niego więcej) zajmuje wysokie miejsce. Bo z drugiej strony ma najwięcej zwycięstw zaraz po cogito
-
@Stefan-Joptwojmać
Nie lubię remisów więc z tobą wygram, bo sam jestem w dramatycznej sytuacji, przegrywam mecz i mogę wypaść z miejsc premiujący awans. A jeszcze kilka meczów temu byłem liderem z 6 punktami przewagi nad drugim miejscem... Retro to jednak dziwna liga, przez pierwszą rundę można orać każdego a w drugiej rundzie z najlepszym składem w lidze przegrywać co drugi mecz...