MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016
-
@Marcin657827 Nie ma co się sugerować takimi drastycznymi zmianami godzin.Skoro zawsze były późno to nagle nie zrobią symulki 4h wcześniej
-
@pimus1910 już po symulce
-
No niestety jak symulacja jest za jakieś 4h od teraz to treningu nie ustawię tak jakbym chciał no i nie będę budzika nastawiał jak niektórzy hahaha
-
@Stefan-Joptwojmać said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
No niestety jak symulacja jest za jakieś 4h od teraz to treningu nie ustawię tak jakbym chciał no i nie będę budzika nastawiał jak niektórzy hahaha
Nastawianie budzika żeby wstać o 3 w nocy i ustawić trening też niekoniecznie przynosi jakieś nadspodziewane rezultaty :slight_smile:
-
@Cezarro Ja jednak widzę sporą różnicę jak wytrenowany zespół mam teraz, a jak w poprzedniej rundzie czy też MPP;)
To tyle jeśli chodzi wartość drużyny.Ta runda ewidentnie mi nie poszła, ale cóż tak bywa. Postaram się w przyszłych MP. To, że mi teraz nie poszło nie oznacza to żeby tak lekceważąco mnie traktować - CorrThe.
-
No i remisik 0:0, w meczu nie było widać Twojej przewagi ani w składzie ani w morale ani w tym, że grasz u siebie, a jeszcze czerwo mi wpadło w 80min;) Chciałem zagrać bardziej ofensywnie, ale nie mogłem pozwolić Ci wygrać. Jutro grasz z cogito na wyjeździe i jeśli przegrasz to może naprawdę Ciepło Ci się zrobić. Coś symulacja dziś dużo wcześniej Oo
-
@Stefan-Joptwojmać No i fajnie. Ale w pierwszej rundzie na wyjeździe ci czwórkę zapakowałem. Jak awansuję to mnie to będzie mało obchodziło z kim w półfinale przestałem a z kim wygrałem
-
Niema co się spinać Panowie ktoś musi awansować a ktoś odpaść taka kolej rzeczy
-
sa nadzieje na awans!
-
@Biker294 Byłeś wielkim wygranym tej kolejki. Przy tylu remisach w tej kolejce nadrobiłeś nad wszystkimi rywalami. Niestety dla mnie... No i stb próbuje jeszcze się włączyć do gry o awans. To już ostatni dzwonek.
Grupa H - 18/22
-
@Cezarro Ja jednak widzę sporą różnicę jak wytrenowany zespół mam teraz, a jak w poprzedniej rundzie czy też MPP;)
To tyle jeśli chodzi wartość drużyny.Ta runda ewidentnie mi nie poszła, ale cóż tak bywa. Postaram się w przyszłych MP. To, że mi teraz nie poszło nie oznacza to żeby tak lekceważąco mnie traktować - CorreThe.
CorreThe znany jest z tego że lekceważąco traktuje przeciwników .
-
@Michal_ACM
Udało mi się zdobyć bardzo cenny punkt z Tobą na wyjeździe, który może zaważyć o awansie jednego z nas -
@CorreThe said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@Stefan-Joptwojmać No i fajnie. Ale w pierwszej rundzie na wyjeździe ci czwórkę zapakowałem. Jak awansuję to mnie to będzie mało obchodziło z kim w półfinale przestałem a z kim wygrałem
Zapakowałeś fakt, ale kilka dni później w innej lidze to ja Ci zapakowałem 4 na wyjeździe ;D
@Cezarro said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
To tyle jeśli chodzi wartość drużyny.Ta runda ewidentnie mi nie poszła, ale cóż tak bywa. Postaram się w przyszłych MP. To, że mi teraz nie poszło nie oznacza to żeby tak lekceważąco mnie traktować - CorreThe.
Patrząc po tabelach może być ciekawy finał. Jak dla mnie w przeciągu 2 rund najrówniejszą formę prezentuje Dovco i cogito. Możliwe, że nowym MP zostanie ktoś z tej dwójki
-
@CorreThe said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
Zapakowałeś fakt, ale kilka dni później w innej lidze to ja Ci zapakowałem 4 na wyjeździe ;D
@Cezarro said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
Patrząc po tabelach może być ciekawy finał. Jak dla mnie w przeciągu 2 rund najrówniejszą formę prezentuje Dovco i cogito. Możliwe, że nowym MP zostanie ktoś z tej dwójki
Zgadza się , Dovco i cogito na pewno będą jednymi z faworytów , nie zapominajmy jednak ,że będą jeszcze inni, doświadczeni " mistrzowie taktyki " ,którzy również będą chcieli powalczyć o główne trofeum.
-
No tak jeden to nawet już tu na forum zamiata;)
-
@Byku-Duma-Warmii
Strasznie niezadowolony jestem bo przewaga w statystykach była po mojej stronie i to bardzo wyraźna To może kosztować mnie awans. Ciebie z kolei urządził ten remis, zwłaszcza że przywieziony z wyjazdu. Pozwala ci utrzymać dystans nade mną i bohatyrem. Ale walka trwa. Jeszcze 4 arcyciekawe kolejki