MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016
-
@CorreThe Spokojnie, jesteś młodym, doświadczonym i pełnym ambicji graczem. Te mistrzostwa zaprocentują ci na przyszłość i jak nie dziś, to innym razem będziesz miał większe szczęście i może wygrasz Mistrzostwa Polski. Nie dowie się ten, kto nie będziesz grał :thumbsup_tone1:.
-
@CorreThe said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
Nie ma to jak w meczu w którym nie liczę nawet na gola a co dopiero na jeden punkt wygrywam a w meczu w którym liczę bardzo na trzy punkty i wiem że jest szansa przegrywam...
Brakuje Ci konsekwencji w działaniu i źle podchodzisz do zawodów. Za szybko dopisujesz sobie 3pkt, piszesz powinieneś, a właśnie nie powinieneś tak pisać, bo jedyne co to MOŻESZ wygrać. To jest finał i nie trafiają tutaj przypadkowi menadżerowie także więcej szacunku, bo w poprzedniej rundzie MP przez takie butne podejście końcówkę zrobiłeś sobie emocjonującą, gdzie mogłeś zapewnić sobie awans ciut wcześniej:) Podchodź do każdego przeciwnika z pełnym zaangażowaniem i szacunkiem, a przestaną uciekać Ci punkty.
-
Dodam tylko, że menadżer mniej znany i doświadczony wcale nie musi być słabszy, a takie traktowanie często powoduje stratę punktów.
-
@Stefan-Joptwojmać Ja w żadnym meczu nie jestem pewien wygranej.W OSM wszystko jest możliwe !!!
-
... i nie chcę tu widzieć żadnych ataków personalnych, ani głupich komentarzy. Zadbajcie proszę o to, żebym nie zepsuł komuś świąt. Jestem przejedzony, ociężały i nie mam zamiaru widzieć choćby cienia jakiejkolwiek kłótni na forum. Bądźcie dla siebie mili i wyrozumiali... chociaż w święta. :thumbsup_tone1: