MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016
-
jakoś cudem ocalałem , nic mi nie idzie w tym półfinale, po 9 kolejkach miałem 6 pkt - teraz jakimś cudem przy fatalnym morale udało się wygrać arcyważny mecz na wyjeździe z kretem i z propu u siebie - jestem jeszcze w grze ale strasznie muszę łatać skład w każdym meczu muszę wystawiać zawodników nie na swoich pozycjach bo jest tragedia z morale.
dodam że jeszcze w takiej lidze nie grałem żeby na półmetku między piaty a ostatnim zawodnikiem były 3 pkt różnicy
-
@AC-Bubol
Zgadzam się strasznie wyrównana stawka. Można z każdym wygrać i przegrać co pokazuje tabela :clap_tone1: Myślę że znowu będzie zacięta jak u mnie w wcześniejszej rundzie że z 6 walczyło o 3 miejsca. W końcu już półfinał u każdy chciałby zagrać w finale :flag_pl: -
Retro
Ja na półmetku bez zwycięstwa - 7 remisów i 4 porażki. No nic zostało mi tylko wygrać pozostałe mecze i awansować
-
przypomnij sobie moja ostatnia runde po 11 meczach tez bylem zalamany a pozniej istny szok !
-
Grupa H
-
Grupa G 12/22
-
jeszcze jestem w grze
-
@Marcin657827 Oczywiście! Masz tylko jeden zwycięski mecz straty do IV miejsca
-
Grupa I 12/22
-
@AC-Bubol Ładny macie kociołek w swojej grupie
U nas nikt nie wstawia tabelki to wrzucę. Tak wygląda tabela Grupy H po 12 kolejkach. Moja sytuacja dramatycznie słaba. A aktualna seria 7 meczów bez wygranej mówi wszystko. Rywale nie pozwalają rozwinąć skrzydeł
-
Jestem ciekaw czy uda mi się z kimś wygrać i kto będzie tym pechowcem.
-
@Stefan-Joptwojmać Pewnie dzisiaj na mnie padnie
-
@Stefan-Joptwojmać Na pewno wygrasz, nie wierzę, żebyś zakończył ligę bez wygranej Zresztą 10 punktów straty jeszcze można odrobić choć nie ma co ukrywać że będzie cholernie ciężko.
-
Kuba spokojnie, biorąc pod uwagę Twoje morale i moje oraz fakt, że grasz u siebie będzie ciężko myślę, że padnie remis.
Skoro nic nie działa to trzeba odświeżyć stare taksy, zobaczymy co z tego wyjdzie,
Michał ja to nie mam już złudzeń, trzeba będzie poćwiczyć te retro do przyszłorocznych mistrzostw. Pech chciał, że zawaliłem początek na pierwszych 6 meczy grałem 4 na wyjeździe i 2 u siebie w których złapałem redy raz na początku meczu i raz na początku drugiej połowy
-
@Stefan-Joptwojmać - walcz ja miałem tak samo wszyscy morale na żółto. i czerwono i nagle 4 zwycięstwa i jeszcze walczę
-
Ciamajda i Jerzy ładna forma. Czekam na mojego następce. Za rok myślę że powalczę
-
Ja też myślę że powalczysz Wracaj do nas .
-
@Hustin-Doffman said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
Ciamajda i Jerzy ładna forma. Czekam na mojego następce. Za rok myślę że powalczę
Oby ją utrzymać na finał w Pokemonach jeszcze. Dzięki tymczasem za dobre słowo:horse_racing_tone3: .